(P) Cele mai frumoase 3 plaje din Rhodos

Rhodos

Zilele la plajă în Rhodos sunt unele memorabile… Întreaga linie de coastă este dominată de peisaje idilice cu muntele şi marea care se îmbină plăcut, iar plajele au nisipul fin sau pietriş alb, în timp ce apele turcoaz ale Mării Egee şi soarele par că strălucesc mai puternic decât în oricare alte părţi ale Europei.

Rhodos

Sub binecuvântarea zeilor

De altfel, grecii se mândresc cu o legendă din mitologie care spune că insula Rhodos s-a format printr-o uniune între zeul soarelui, Helios, şi nimfa Rhode, ce ar putea explica vremea superbă de care te poţi bucura pe tot parcursul anului.

Insula Rhodos este plină de plaje spectaculoase, kilometri întregi de fâșii de nisip scăldate de ape limpezi precum cristalul, unde cu siguranţă o vei găsi pe cea mai potrivită pentru tine.

Plaje de poveste

Una dintre cele mai faimoase plaje este Kallithea, situată la aproximativ 10 km distanţă de oraşul Rhodos, pe partea de est a insulei, înghemuită într-un golf mic, cu nisip, vegetaţie exotică, palmieri şi un decor excelent completat de coastele stâncoase.

Tsambika Beach este o plajă lungă, organizată, cu umbrele, şezlonguri şi cabine de duş, cu nisip fin auriu şi cea mai cristalină apă, încât vei putea admira peștișorii înototând chiar și la câțiva metri adâncime. Aici sunt o mulțime de facilităţi pentru sporturile acvatice, ideale pentru cei dornici să experimenteze şi să se distreze la un alt nivel. În plus, în această zonă poți să vizitezi şi Mănăstirea Fecioarei din Tsambika, de la care plaja şi-a luat numele, și pe care o găseşti într-un decor pitoresc, în partea de sus a dealului.

La circa 52 de km de orașul Rhodos găsești frumoasa plajă Lindos, cu nisip fin şi ape limpezi, foarte bine organizată şi care se mândreşte cu cele mai bune facilităţi pentru înot. Orice turist trebuie să viziteze Lindos măcar o datăîntr-un sejur pe insulă, pentru panorama superbă pe care o oferă dar și grație orașului vechi, dominat de magnifica Acropolă care și astăzi găzduiește ruine ale unor temple închinate zeilor.

de Geanina Ichim

Sejur Rhodos 

Hotel Mitsis Grand 5*- de la 499 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber