(P) Cea mai bună opțiune pentru tabăra de vară a copilului tău!

Pentru prima oara in Romania, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri si jucarii din lume organizeaza o tabara de vara pentru copii: Tabara NERF este tabara de vara in care orice copil si-ar dori sa mearga! 

tabara nerf

Producatorul international incearca astfel sa ofere parintilor posibilitatea de a-i trimite pe cei mici intr-o tabara care are ca obiectiv educatia prin joaca. In Tabara NERF, copiii se vor bucura de activitati dinamice create pe gustul lor, pot interactiona cu alti copii si pot sa descopere, in premiera, cele mai noi jucarii si jocuri pe care Hasbro le va lansa in Romania. Astfel, cei mici se pot distra in aer liber, in timp ce fac sport. O experienta de neuitat!

Dupa sute de evenimente organizate pentru cei mici, pot sa spun ca fiecare generatie de copii vine cu temeri dar si cunostinte si abilitati noi. Daca la inceput copiii nu stiau sa porneasca un calculator, iata ca azi cei mici stiu sa deblocheze tablete si telefoane, sa caute jocuri si informatii pe internet la doar 2-3 ani, iar majoritatea sunt experti de mici in jocuri de strategie, actiune, tactica si coordonare.

Acestea sunt abilitati valoroase pentru copii, insa pentru dezvoltarea lor este foarte important ca ei sa le puna in practica si prin joaca in aer liber, sa faca miscare, sa isi faca noi prieteni, sa invete sa comunice.

Cred intr-o generatie sanatoasa, plina de viata, receptiva, plina de idei si buna dispozitie.

De aceea, recomand Tabara NERF parintilor care vor sa ofere copiilor lor o experienta extraordinara, un mod distractiv de a face miscare in aer liber si multe momente de neuitat alaturi de noi prieteni.

Pentru a-ti inscrie copilul in Tabara NERF, trebuie doar sa intri pe www.tabaranerf.ro si sa acumulezi minimum 200 de puncte prin introducerea codurilor de pe blasterele NERF cu abtibild de campanie. Poti castiga un loc dublu in Tabara NERF pentru copilul tau si un prieten de-al lui, plus 500 de premii instant: blastere si echipamente NERF.

Cerasela Calin

Autor: Cerasela Calin

Specialist in comunicarea cu copiii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber