(P) Relaxare la plajă pe Insula Soarelui

Rhodos

Cu o linie de coastă de mai bine de 220 de km, dantelată cu vegetație luxuriantă și dealuri smețe, insula Rhodos este o adevărată provocare pentru turiștii dornici de relaxare pe plaje dintre cele mai diverse.

Rhodos este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume, binecuvântată cu mai bine de 300 de zile însorite pe an, care atrage vară de vară mii de călători dornici să pășească pe urmele vechilor civilizații care și-au lăsat amprenta pe castelele, fortărețele și orașele insulei. Cei mai mulți însă ajung aici în descoperirea plajelor care sunt printre cele mai diverse din Dodecanez. Majoritatea sunt premiate cu 'Steagul Albastru' pentru serviciile excelente de curățenie, facilitățile oferite dar mai ales pentru nisipul fin și apele cristaline.

Plaja de la poalele orașului Lindos

Unul dintre cele mai frumoase și istorice orașe ale insulei este Lindos, o așezare plină de splendoare, cu căsuțe albe parcă agățate între mare și pământ, dominate de Acropole, un sit istoric extrem de interesant care încă păstrează ruinele unor temple și sanctuare închinate zeilor, dar și clădiri vechi din perioada dorienilor.

La poalele colinei se așterne elegat o plajă lungă cu nisip auriu mai fin decât mătasea, fiind sărutată de ape verzi, diafane care te îmbie la relaxare. Pallas Beach a fost recomandată în repetate rânduri de cotidianul 'The Telegraph', grație peisajelor idilice cu care este binecuvântată, și vizitată de foarte mulți artiști și vedete internaționale.

Ixia, paradis pentru pasionații de sporturi nautice

La circa 4 km de orașul Rodos, vei găsi o plajă din prundiș gri mângâiată de marea cea cristalină, și poziționată într-un golf spectaculos perfect pentru practicare sporturilor nautice. Dacă-ți place surfing-ul sau windsurfing-ul aici trebuie să vii, mai ales că vântul și curenții sunt ideali pentru a te experimenta în astfel de activități distractive.

De Mădălina Isar

Sejur Rhodos
Hotel Kolymbia Sky 3*- de la 399 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber