(P) Bodrum, orașul nopților albe

Cu linii de coastă dantelate, un centru cosmopolit plin de resorturi moderne, cluburi extravagante și restaurante elegante, Bodrum este o destinație perfectă pentru tinerii dornici de distracții nocturne.

Bodrum

Datorită atmosferei cosmopolite și numeroaselor posibilități de distracție, frumosul oraș turcesc atrage an de an mii de tineri și personalități din toate colțurile lumii, fapt pentru care turiștii i-au atribuit supranumele de 'St. Tropez-ul Turciei'.

În ceea ce privește distracția, potrivit turcilor, orașul Bodrum se află pe locul doi, după Istanbul, ca fiind cel mai bun loc unde poți petrece în stil autentic.

Odată cu apusul soarelui, exuberanta destinație capătă o notă ușor dramatică datorită luminilor din cluburile presărate în centrul orașului, dar și grație muzicii live care răsună de peste tot. Este un amalgam de sunete și culori absolut fascinante, iar magia distracției se prelungește până la ivirea zorilor. Cele mai multe localuri se găsesc în Cumhuriyet. Strada barurilor este lungă de aproximativ 2 km și este paralelă cu linia de coastă. Este totodată și cea mai aglomerată zonă din oraș, care prinde viață de cum se lasă seara.

Cele mai faimoase localuri de noapte

Halikarnas este cel mai renumit club din Bodrum, dar și a doua cea mai mare discotecă în aer liber din Europa, în timp ce Bodrum Marina Club este una dintre cele mai spectaculoase locații din Turcia. Clubul este amplasat într-o barcă mare cu podea din sticlă, ancorat în port. Este un loc perfect unde poți admira o mulțime de viețuitoare marine în timp ce te bucuri de dans și muzică.

Bodrum moțăie în liniște doar o oră din cele 24, între 5 și 6 dimineața, când turiștii merg în camerele de hotel pentru a se odihni, sau adorm direct pe plajă. Liniștea este brusc întreruptă de forfota care se iscă odată cu localnicii care merg la muncă.

de Mădălina Isar

Sejur Bodrum 

Hotel Sami Beach 3*– de la 200 euro + 329 lei, 6 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu autocar, transferuri, însoțitor de grup și asistență turistică în stațiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber