(P) Andrei Dumitrescu, pilot CNVC, a ales lentilele Transitions® Xtractive®

Dacă îți petreci mult timp la volan, știi că soarele puternic îți poate pune în pericol siguranța. Ochelarii cu lentile fotocromatice inteligente reprezintă soluția salvatoare în acest caz, pentru că sunt singurii care ne permit să păstrăm ochii relaxați și să ne bucurăm de drum.

Neatenția este unul dintre factorii determinanți în cazul accidentelor rutiere. Cercetările arată că peste 80% dintre tamponările ușoare în trafic sunt provocate de neglijență, iar România este fruntașa accidentelor din spațiul UE.

,,Păstrarea confortului la volan este importantă atât din prisma relaxării mentale, cât mai ales pentru menținerea vigilenței. Ca în orice sport, trebuie sa avansezi tot timpul, așa că trebuie asigurate și condițiile de performanță. Îmi place că lentilele Transitions® Xtractive® de la Essilor s-au adaptat stilului de viață modern și reușesc să ofere protecție și să corecteze vederea printr-o singură pereche de lentile. Ceea ce este ideal pentru mine este că protecția vederii rămâne activă chiar și atunci când lumina intră prin parbriz.', a afirmat multiplu campion Andrei Dumitrescu, pilot al Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Lentilele inteligente Transitions® de la Essilor sunt recomandate tuturor persoanelor care conduc, datorită faptului că își schimbă culoarea în funcție de condițiile de lumină. Acestea sunt potrivite indiferent de stilul de viață sau de prescripție medicală, pot fi cu dioptrii sau doar de protecție și completează cu succes necesitatea de a corecta și proteja vederea, în același timp.

Lentilele Transitions® sunt mai receptive la schimbarea condițiilor de lumină decât generațiile anterioare și protejează vederea de cel puțin 20% din lumina albastră–violet  dăunătoare din interior și peste 85% din aer liber. Acestea pot fi găsite în opticile partenere Essilor în următoarele game: Transitions® Signature® VII, care oferă până la de 3 ori mai multă protecţie decât lentilele standard; Transitions® XTRActive®, cu până la de 5x mai multă protecţie decât lentilele standard; lentilele FLASH TO MIRROR activate de Transitions® XTRActive®, care oferă un efect de oglindă modern și Transitions® XTRActive® Eye Drive®, lentile de soare adaptabile pentru condus.

Siguranța la volan începe cu o vedere bună. Protejază-te cu lentilele Transitions® și bucură-te de drum! Mai multe detalii despre lentilele Transitions® pe: www.essilortransitions.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda