Adevăr sau provocare cu Ozana Barabancea! Artista a răspuns sincer celor mai îndrăznețe întrebări

Ozana Barabancea a fost invitată la interviu pentru Revista Avantaje, în cadrul căruia a acceptat să răspundă mai multor întrebări îndrăznețe din seria „Adevăr sau provocare'. 

Artista a extras dintr-un bol 10 întrebări, însă a răspuns numai celor pe care le-a considerat protrivită. Fără îndoială, însă, răspunsurile cântăreței au fost de-a dreptul savuroase.

Adevăr sau provocare cu Ozana Barabancea!

Ozana Barabancea a vor cu zâmbetul pe buze și cu umor.

„Trei cuvinte care te descriu cel mai bine: simpatică, modestă și fericită. (…) Care e talentul tău ascuns? La mine toate sunt la vedere, eu sunt ca o carte deschisă. (…) Ce ți-ar plăcea să faci dacă nu ai fi nevoită să muncești? Eu am în viața mea nu am muncit. Tot ce am făcut până acum, a fost o pasiune absolută. Doamne ferește să nu mai fac ce am făcut până acum. Poate de abia după aceea, o să înceapă munca eventual. Dar lasă că e bine așa,' a declarat Ozana Barabancea, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a urmări întregul interviu.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

 Citește și:

Ozana Barabancea apelează la trucuri de frumusețe inedite: „Fac tratament cu lipitori!' Așa ține ridurile la distanță la 47 de ani!

De ce este Ozana Barabancea singură, dar… optimistă: „Aş putea avea orice bărbat pe care mi l-aş dori'

Ozana Barabancea, imagine surprinzătoare! Cum arată jurata 'Te cunosc de undeva' complet nemachiată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete