Ozana Barabancea, primele imagini după ce s-a vindecat de coronavirus

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

La finalul lunii trecute, filmările emisiunii Te cunosc de undeva au fost amânate după ce artistul Marcel Pavel a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Întreaga echipă a fost ulterior testată. Dintre membrii acesteia, infectați cu noul coronavirus au mai fost Alina Pușcaș, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, primele imagini după ce s-a vindecat de coronavirus

Ulterior diagnosticării, interpreta a fost internată într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului „Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai avea locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

În mediul online, la scurt timp de la internare, Ozana scria: „Sunt foarte bine. Slavă lui Dumnezeu! Și așa am fost mereu! Să nu mai credem toate tâmpeniile”.

Imagini recente cu interpretata în GALERIA FOTO de mai sus!

În iunie 2017, Ozana Barabancea și-a micșorat stomacul. Acum, datorită regimului și sportului, vedeta TV a dat jos aproximativ 60 de kilograme.

Cum se menține Ozana după micșorarea stomacului?

La scurt timp de la operație, Ozana a vorbit despre regimul ei alimentar, scrie VIVA!„Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame.

Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Uneori uit că sunt operată și zic să mănânc și eu mămăligă cu brânză și smântână.

Combinațiile fatale: brânză topită pusă pe o bucățică de piept la grătar este Doamne ferește, nu! Vinete cu maioneză nu!

La astea am făcut urât, urât! Ține vreo oră. Îl sun pe domnul doctor și are răbdare cu mine.. (…) Trebuie să fac sport, clar!

Sportul e de bază! Dimineața un sfert de oră, exerciții de kinetoterapie, cu blândețe. Trebuie să fac, obligatoriu pentru că altfel sunt nu numai slabă, ci slăbită.

Și nu vreau să fiu slăbită. Am fost într-un pelerinaj la mormântul Mântuitorului și am mers 11 kilometri pe jos, dacă nu făceam exercițiile fizice de dimineață la 7 eram legumă.

Am șase exerciții pe care le fac în decursul a 20 de minute. Aceleași în fiecare zi și în aceeași ordine.

Sunt exerciții obligatorii pentru spate și pentru picioare. Și rugăciunea este zilnică! E ca respirația! În mașină ne rugăm, cum avem un pic de timp liber ne rugăm!”.

Foto: Instagram

Citește și: 

Simona Halep, marcată de acest eșec din cariera ei: „Mă trezeam și noaptea din somn plângând”

Cu ce se ocupă acum fost soție a lui Alex Velea? Ana locuiește de anul trecut în Marea Britanie

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson? Locuiește într-o casă de 2 milioane de dolari

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete