Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson? Locuiește într-o casă de 2 milioane de dolari

Prince JacksonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Michael Jackson (n. 1958 – d. 2009) nu a fost numai regele muzicii pop, ci și tatăl a trei copii. Fiul cel mare al artistului, Michael Joseph Jackson Jr, cunoscut drept Prince, s-a născut în anul 1997 și are acum 23 de ani.

De-a lungul trecerii anilor, Prince a apărut în variate show-uri de televiziune, inclusiv în calitate de corespondent invitat pentru Entertainment Tonight.

Michael a fondat organizația Heal The World în anul 1992. Pentru a susține inițiativele tatălui său, Prince a fondat o organizație cu același nume în Los Angeles.

Tânărului îi plac motocicletele, câinii și călătoriile. În 2018, Prince a onorat amintirea tatălui lui tatuându-și o imagine cu acesta pe gamba piciorului.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson? Locuiește într-o casă de 2 milioane de dolari

Fiul cel mare al regretatului solist a finalizat cu onoruri cursurile Universității Loyola Marymount în anul 2019. Are o diplomă în afaceri și găzduiește adesea evenimente caritabile.

Potrivit Billboard, obiectivul lui Prince este acela de a ajuta copiii care nu au suficientă hrană, oamenii străzii și victimele abuzului.

„Crescând, am văzut impactul pe care tata l-a avut asupra copiilor pe care îi vizita în spitale. Încerca să facă ziua oricui mai bună așa cum putea.

Fiind o celebritate, avea posibilitatea de a lumina zilele celor mai puțin norocoși, totodată inspirând prin muzica lui.

Nu simt că sunt înzestrat sau talentat în felul în care era el, evident. Simt, în schimb, că trebuie și că am o chemare către a continua să transmit mesajul lui plin de iubire și inspirație.

Să fiu generos și să ajut. Este o onoare pentru mine să-i duc moștenirea mai departe.”

Potrivit Variety, Prince și-a cumpărat propria locuință cândva în anul 2017, în orașul Rancho Palos Verdes din California, pentru nu mai puțin de 2 milioane de dolari.

Michael mai era tatăl a alți doi copii

Unica fiică a artistului, Paris-Michael Katherine Jackson, s-a născut în anul 1998 și are acum 21 de ani.

Prince și Paris sunt copiii artistului cu Debbie Rowe, asistentă pe care solistul a cunoscut-o într-o clinică dermatologică unde era tratat pentru vitiligo.

Deși și-au oficializat relația în anul 1996, Debbie și Michael s-au separat trei ani mai târziu, artistul crescându-și pe cont propriu copiii.

Fiul cel mic al artistului, Prince Michael Jackson II, cunoscut drept „Blanket” (pătură), s-a născut în anul 2002 și a împlinit 18 ani în luna februarie a anului acesta. Nu se cunosc informații despre mama lui.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Fiica lui Michael Jackson face dezvăluiri cutremurătoare: „Am încercat să-mi iau viața de multe ori”

Tom Hanks, victimă a coronavirusului: „Purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini!”

Paris Jackson, declarații fără perdea despre sexualitatea ei: „Credeam că mă voi căsători cu o tipă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete