Oreste și soția sa, Liliana, s-au înșelat reciproc: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine”

Oreste Teodorescu și soția lui, Liliana, sunt căsătoriți 27 de ani și în relația lor au întâmpinat și situații dificile. Fostul prezentator a recunoscut că și-a înșelat soția, dar nici ea nu i-a fost fidelă.

Oreste și Liliana formează un cuplu de pe vremea când fostul prezentator TV avea 17 ani, iar ea 21 de ani. În cei 27 de ani de relație, cei doi s-au confruntat cu multe probleme, ajungând chiar la infidelitate. S-au înșelat reciproc, însă s-au iertat și și-au continuat mariajul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce a cunoscut succesul, Oreste Teodorescu a început să fie înconjurat de multe femei, care îi făceau ochi dulci. Fostul prezentator a cedat ispitelor și a călcat strâmb în căsnicie. Nici soția lui, Liliana, nu i-a fost fidelă.

„Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili.

Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste', spunea el, potrivit Unica.

oreste-si-sotia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Oreste a renunțat la traiul în București și s-a mutat într-un sat din Călărași

Oreste, fostul prezentatorul de televiziune, s-a mutat de câțiva ani în Fundeni, în județul Călărași. El a renunțat la traiul în București și acum anunță că e fericit cu decizia pe care a luat-o, cu traiul la țară.

Într-un video postat pe contul lui personal de Facebook, Oreste s-a filmat povestind despre casa pe care și-a construit-o chiar pe proprietatea socrilor lui. „Una dintre puținele chestii inteligente pe care le-am făcut în viața mea a fost că am fugit de și din București, mutându-mă la țară', a zis el.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate', a zis fostul prezentator. Casa are 3 camere jos și două sus.

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale', a mai adăugat Oreste, care e fericit că s-a mutat la țară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete