Oreste a renunțat la traiul în București și s-a mutat într-un sat din Călărași: „Acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”

Oreste, fostul prezentatorul de televiziune, s-a mutat de câțiva ani în Fundeni, în județul Călărași. El a renunțat la traiul în București și acum anunță că e fericit cu decizia pe care a luat-o, cu traiul la țară.

Într-un video postat pe contul lui personal de Facebook, Oreste s-a filmat povestind despre casa pe care și-a construit-o chiar pe proprietatea socrilor lui. „Una dintre puținele chestii inteligente pe care le-am făcut în viața mea a fost că am fugit de și din București, mutându-mă la țară', a zis el.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!

Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte', a povestit Oreste, care și-a construit casa la țară cu 60.000 de euro.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate', a zis fostul prezentator. Casa are 3 camere jos și două sus.

casa-oreste-la-tara-8SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale', a mai adăugat Oreste, care e fericit că s-a mutat la țară.

„Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani', a încheiat acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete