Olivia Steer nu a mâncat de Paște ouă, miel sau cozonac. Cum a arătat meniul ei: „N-am nevoie nici de drob, nici de vin”

Olivia Steer, în vârstă de 47 de ani, are de mulți ani de zile un regim alimentar special. De 15 ani a devenit raw-vegană, așadar nici de Paște nu a servit preparatele tradiționale din miel, ouă sau cozonac.

Dieta Oliviei Steer se bazează pe fructe și legume neprelucrate. De asemenea, Olivia Steer nu consumă produse din origine animală și nici lactate. Practic un astfel de stil de viață prevede renunțarea la prepararea termică a alimentelor.

„Nu voi mânca miel, dar voi sta la masă, alături de cei care o vor face. Nu voi mânca nici ouă, dar voi ciocni o grămadă de ouă înroșite cu prietenii și familia. Nu voi bea alcool, dar voi da noroc cu paharul plin, cu toți cei dragi. Nu voi mânca nici pască, dar mă voi îndulci cu vorbele calde ale prietenilor.

Pentru că n-am nevoie nici de drob, nici de vin, nici de cozonaci, ca să simt că au venit sărbătorile. Ci doar de oameni buni, alături de care să mă bucur de Învierea Domnului. Paște fericit, vouă!', a scris Olivia Steer pe Instagram, înainte de Paște.

„Eu rămân la ce m-a consacrat: postul verde, deosebit de verde!', a mai explicat ea.

olivia-steer-mancare-paste-raw-vegana-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum a devenit Olivia Steer raw-vegană

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia (n.r. – sora ei care a murit din cauza cancerului la sân), am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea.

Eram însărcinată cu Luca în a cincea lună, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază. La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate.

Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi, încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap', a povestit acum ani de zile Olivia Steer într-un interviu pentru revista Tango.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete