Situație șocantă! Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Survivor România 2023. De ce a părăsit concursul: „Este o excepție de la ce facem aici”

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat de la Survivor România 2023. Nici nu e accidentat, nici nu a fost votat de public să părăsească concursul, este o situație excepțională pe care prezentatorul Daniel Pavel a anunțat-o aseară, la TV.

„Familia ta are nevoie de tine, acasă. Probleme personale de-o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ce facem aici. Cu ajutorul tău și al lui Dumnezeu, se rezolvă. Ionuț, însă, vreau să te întreb: alegi să pleci sau alegi să rămâi? Ai această alegere!', a transmis aseară Daniel Pavel.

Astfel, Ionuț Iftimoaie a ales să plece acasă, e eliminat de la Survivor România 2023. „Domnule Dan, e greu să poți să faci o comparație… Când am ales să intru în acest reality, știam că, pentru a fi aici, pentru a face ceea ce fac, pentru a obține ceea ce am obținut, plătesc cu lucrul cel mai de preț pe care îl am: timpul.

Timpul meu pe care îl dedic, într-o parte, în loc să-l dedic în altă parte. Și am făcut acest lucru și mi-am promis că o să fac mereu acest lucru, atâta timp cât știu că acasă este bine. Pentru că de acolo îmi vine forța. Și… Știu că parcursul meu aici a fost unul presărat cu foarte multă ceartă, foarte multe cuvinte aruncate care au durut mult', a zis el.

Și a continuat: „Eu le duc, că le duc. Aici am fost în stare să trec peste foarte multe lucruri, cum nu puteam să-mi imaginez vreodată… Nu mă gândesc la dormitul pe scânduri, ci mă refer la umilință, la cuvinte jignitoare nu în ceea ce înseamnă persoana mea de aici, din Survivor, ci și la istoricul meu.

Toate au fost menite să mă distrugă cumva. Oare cei de acasă cum privesc acest lucru? Oare familia de ce este nevoită să treacă prin asta? Vă rog să-mi dați voie ca parcursul meu în Survivor să se oprească aici!'.

„Familia este crucială și părăsești Survivor România pe aceste motive ce țin de cei de acasă', a mai zis prezentatorul.

Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Survivor România 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De ce a plecat acasă Ionuț Iftimoaie

Se pare că din cauza unei probleme de familie, Ionuț Iftimoaie a fost nevoit să părăsească concursul. Deși din show-ul de la TV a fost eliminat pe 17 aprilie, el era acasă din data de 14 aprilie, înainte de Paște. „Poate că sunt multe de spus. Consider că am greșit și eu, la rândul meu față de destul de mulți. Să zicem că ăsta e jocul și te duc lucrurile într-o anumită direcție. Dacă ar fi să extrag din experiența asta, la părți bune aș pune să prețuim tot ce avem acasă, tot ce am câștigat deja. E singurul lucru cert. Oamenii pe care îi ai lângă tine merită mai multă atenție, să alergăm mai puțin după lucrurile materiale. Nu avem nevoie de atât de multe lucruri decât ne imaginăm.

Ca și concluzie strict personală, e că e imposibil și total greșit dacă încerci să îi mulțumești pe oameni. Reușești să îi mulțumești pe unii, dar îi superi pe alții. E important să crezi, să ai tăria de a fi convins că atunci când ai luat o decizie e cea mai bună ținând cont de condițiile din momentul respectiv. Față de toți cei care am greșit, vreau să îmi cer scuze. Vă spun cu mâna pe suflet că vreau să plec din Survivor și să iau cu mine doar amintirile plăcute, tot ce s-a întâmplat bine și bun. Plec de aici mult mai bogat decât eram când am intrat în prima zi', a declarat mai Ionuț Iftimoaie în momentul eliminării de la Survivor România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete