Olivia Steer, aspru criticată după dezbaterea pe tema vaccinării. Dana Rogoz a reacționat imediat: “Faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri…”

Olivia Steer, aspru criticată după dezbatera pe tema vaccinării

Olivia Steer, cunoscută pentru că s-a poziționat în tabăra persoanelor care sunt împotriva vaccinurilor, exprimându-și în mod frecvent părerea referitor la acest subiect, a fost aspru criticată după dezbatera pe tema vaccinării, o mulțime de persoane ironizând-o pentru convingerile sale.

Olivia Steer a stârnit reacții dure în mediul online după ce a fost invitată în emisiunea “Vorbește lumea” alături de medicul Mihai Craiu. Pe toată durata dezbaterii, Olivia Steer a încercat să își impună punctul de vedere și să critice informațiile aduse de medicul Mihai Craiu, citând surse externe.

Olivia Steer, aspru criticată după dezbaterea pe tema vaccinării

Printre persoanele care au criticat-o pe Oliva Steer se numără și Dana Rogoz. Vedeta a reacționat imediat, postând pe contul de socializare un mesaj în care explică de ce consideră că punctul de vedere al vedetei este greșit.

“Felicit echipa Vorbește lumea pentru această întâlnire. Dar nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență…”, a scris Dana Rogoz pe facebook.

Argumentele prezentate de Olivia Steer împotriva vaccinării au fost criticate și de medicul Vasi Rădulescu, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

“Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală.Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați.”, a fost mesajul medicului Vasi Rădulescu. 

Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare,…

Publicată de Vasi Rădulescu pe Joi, 21 martie 2019

În urma dezbaterii televizate, Oliva Steer și-a închis contul de facebook, fără să comenteze reacțiile și comentariile apărute după ce emisiunea a fost difuzată.

Foto: facebook

Citește și:

Victoria Beckham a dezvăluit boala de care suferă. Copiii vedetei au moștenit afecțiunea

Emilia Clarke, la un pas să își piardă viața. Actrița a fost operată de două ori pe creier: Am cerut personalului medical să mă lase să mor'

Ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii Venom la Scena misterelor'? A stat trei ore fără să vadă, să audă și să poată respira pe nas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete