Ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii Venom la “Scena misterelor”? A stat trei ore fără să vadă, să audă și să poată respira pe nas

O vedetă din România a făcut mari sacrificii pentru a putea intra în pielea personajului Venom la “Scena misterelor”. Pentru ca înfățișarea să fie redată perfect prin intermediul machiajului, vedeta a stat trei ore fără să vadă, să audă și să poată respira pe nas, lucru deloc ușor de suportat.

Venom este personajul care i-a uimit pe cei prezenți în platoul emisiunii “Scena misterelor”. După ce s-au chinuit să ghicească vedeta care se ascunde în spatele măștii, la început crezând că este vorba fie despre Ana Baniciu, fie despre Sandra Izbașa, până la urmă, echipa care a avut la dispoziție câteva indicii a reușit să ghicească ce vedetă a dat viață personajului Venom.

Ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii Venom la “Scena misterelor”?

Vedeta care s-a ascuns în spatele măștii Venom la “Scena misterelor” a avut multe de îndurat până când machiajul să fie finalizat. Aceasta a fost cea mai complicată mască din emisiune și a necesitat o perioadă mai lungă de timp pentru a putea fi realizată. Nu doar cei care s-au ocupat de machiaj au depus un efort considerabil, ci și vedeta care s-a ascuns în spatele măștii.

“În primul rând, vedeta din spatele măștii a trebuit să stea trei ore fără să vadă și să audă și fără să poată respira pe nas. Apoi, a trebuit să suporte să-i turnăm pe cap și pe corp o substanță specială, foarte fierbinte, care să-i dea aspectul de lucios. Pe lângă toate astea, ghinionul a făcut să i se scurgă “sângele” de la gură, care a pătruns pe lângă piele și a desprins masca. Prin urmare, a fost nevoie de încă o oră ca să o refacem. Așadar, vedeta a avut ceva de îndurat, însă nu s-a plâns absolut deloc”, spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Andreea Antonescu este vedeta din spatele acestei măști, ea fiind cea care a reușit să dea viață personajului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook

Citește și:

Antonia, din nou mamă? Uite ce spune despre al patrulea copil: Nu am închis poarta de tot'

Ce mesaje transmite Kate Middleton cu ajutorul genții? Face un lucru simplu, iar cei care o protejează știu imediat cum să procedeze

Andreea Bălan, primul mesaj de pe patul de spital

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete