Victoria Beckham a dezvăluit boala de care suferă. Copiii vedetei au moștenit afecțiunea

Nu prezintă semnele unei persoane care ar avea probleme de sănătate, dar cu toate acestea, Victoria Beckham a dezvăluit că există o tulburare pe care a sezizat-o în urmă cu mai mult timp. Nu este singura care a observat simptomele neplăcute, ci și copiii vedetei prezintă semnele acestei tulburări.

Într-un interviu acordat recent, Victoria Beckham a dezvăluit că suferă de dislexie, diagnostic pe care și l-a pus chiar ea. În ciuda faptului că este o femeie de afaceri care are foarte mare succes, vedeta mărturisește că s-a confruntat tot timpul cu dificultăți de învățare și citire, lucruri pe care le-a observat de-a lungul timpului și care nu au nicio legătură cu nivelul de inteligență.

Victoria Beckham a dezvăluit boala de care suferă

Deși nu poate fi considerată o boală, dislexia este o tulburare care se traduce prin apariția dificultăților la citire, însă poate avea manifestări diferite în funcție de fiecare pacient. Mai exact, anumite persoane pot întâmpina dificultăți atunci când vine vorba despre rostirea cuvintelor, scrierea acestora sau înțelegerea unui anumit text.

Nu doar Victoria Beckham s-a confruntat cu această problemă, ci vedeta sugerează că și copiii ei prezintă dificultăți de învățare, citire sau scriere. Cei patru copiii nu sunt atrași de mediul academic, ci sunt preocupați mai mult de activitățile sportive sau care pun accentul pe creativitate. Brooklyn își dorește să devină fotograf, Romeo visează să devină tenismen, Cruz iubește muzica, iar Harper este foarte băiețoasă.

Cu toate că într-o anumită perioadă și-au dorit să urmeze o carieră în fotbal, cei trei băieți ai cuplului Victoria și David Beckham au renunțat la această idee de teamă că nu se vor ridica la nivelul așteptărilor tatălui.

“Brooklyn a fost primul care a spus că nu mai vrea să joace. Și apoi Romeo a decis că nici el nu mai dorește să o facă. Îmi aduc aminte că Romeo stătea foarte supărat în baie și spunea: Nu vreau să îl dezamăgesc pe tati.”, a povestit Victoria Beckham, potrivit dailymail.co.uk.

Cu toate că s-a confruntat cu simptomele neplăcute ale dislexiei, acest lucru nu a împiedicat-o pe Victoria Beckham să devină o cântăreață de succes, iar după o perioadă să își schimbe complet cariera, să se impună în lumea modei și să devină un designer apreciat.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Victoria Beckham.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Emilia Clarke, la un pas să își piardă viața. Actrița a fost operată de două ori pe creier: Am cerut personalului medical să mă lase să mor'

Ce vedetă s-a ascuns în spatele măștii Venom la Scena misterelor'? A stat trei ore fără să vadă, să audă și să poată respira pe nas

Antonia, din nou mamă? Uite ce spune despre al patrulea copil: Nu am închis poarta de tot'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete