Olimpia Melinte, actrița din „Vlad”, a devenit autoare de cărți pentru copii

Actrița Olimpia Melinte a decis să scrie o carte, inspirată de fiul ei, Sasha. Cartea este despre prietenul imaginar al băiețelului, Serion Pantalon.

Olimpia Melinte a avut parte de o notorietate fulminantă odată cu apariția în serialul „Vlad', de la Pro Tv. Aceasta a povestit că în pandemie, s-a dedicat și unui proiect de suflet, mai exact o carte de povești pentru copii. Iar sursă principală de inspirație i-a fost fiul ei, Sasha, un băiețel comunicativ, cu o imaginație bogată. Prietenul lui imaginar, Serion Pantalon, a devenit personaj principal în cartea „Serion Pantalon în Țara Amintirilor' (Ed. Panda). Acesta îl va ajuta pe băiețelul din poveste să călătorească în țara amintirilor, acolo unde îl va reîntâlni pe bunicul lui. Cartea este realizată și în memoria tatălui Olimpiei Melinte, „bunelul'.

De altfel, Olimpia a scris și pe pagina ei de socializare:

„Totul a început cu un exercițiu prin care îmi propuneam să îi fac adaptarea lui Sasha la scoală mai ușoară. Eram în plină pandemie, iar el se simțea confuz și speriat de noi începuturi. Așa că am creat împreună o nouă aventură inspirată din trăirile si căutările puștiului meu care atunci avea 5 ani. Cuvintele sunt vindecătoare și l-au ajutat, iar Sasha a pornit încrezător spre prima zi de școală. Ce nu știa el este că această poveste a însemnat și pentru mine vindecare, pentru că în paginile ei se regăsește imaginea tatălui meu a cărui dispariție a lăsat multă durere în urmă. Mi-am dorit ca nepotul lui să nu-l uite, să-l păstreze veșnic în amintire, să se întâlnească pentru ultima oară in paginile poveștii Serion Pantalon în Țara Amintirilor și să le dau șansa să-și spună la revedere așa cum nu s-a putut întâmpla în realitate.
Tata, îți mulțumim că ne-ai ghidat pașii de oriunde-ai fi!'

Olimpia Melinte va ceda toate drepturile de autor unei fundații

Invitați în emisiunea „La Măruță', de la Pro TV, Olimpia Melinte și fiul ei au povestit despre modul în care a luat naștere această carte, dar și despre relația pe care o au cu fiica cea mică a Olimpiei, Ingrid.

Băiețelul a recunoscut că uneori micuța îl mai enervează, mai ales atunci când îl zgârie. În plus, a povestit acesta: „când trebuie să-mi fac eu temele, Ingrid plânge.'

Actrița a mai precizat și faptul că „Toate vânzările din drepturile de autor vor merge către Fundația Metropolis care se ocupă de susținerea celor din Ucraina, precum și de alte proiecte'.

Olimpia MelinteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Ce probleme de sănătate are Mirela Vaida?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete