Ce probleme de sănătate are Mirela Vaida. Se temea că nu mai poate apărea la TV: „Nu mai am voce și am de vorbit o grămadă”

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct' a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a luat boala de la copiii ei. Speră să își revină rapid, căci și-a pierdut vocea.

Inițial, Carla, Vladimir și Tudor, copiii vedetei, s-au îmbolnăvit. Lor le-a trecut, însă boala a trecut la mama lor. Mirela Vaida s-a gândit inițial că e vorba despre COVID-19, s-a testat, însă a ieșit negativ. E vorba despre laringită însă.

„Eram foarte fericită că au scăpat copiii de laringită și de febră și am luat eu răgușeala. Mă doare gâtul. N-am Covid, că m-am testat, dar nu mai am voce.

Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Stau să mă întreb dacă mă mai pot exprima, practic. Acuma, sper să nu fiu mai rău, să se termine doar la răgușeală, să nu înceapă și la mine cu febră. Ce să iau…că nici nu mai știu. Ideea e că te plângi de copii, că tu ești rezistentă și, de fapt, iei și tu toate bolile de la ei. Laringită, răgușeală, noi să fim sănătoși.', a povestit Mirela Vaida pe Facebook.

mirela-vaida-probleme-de-santate-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

S-a mutat cu emisiunea de la Antena 1, la Antena Stars

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, emisiunea „Acces Direct' poate fi urmărită doar pe Antena Stars. va putea fi urmărit exclusiv pe Antena Stars

Timp de trei ore, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială. „Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!', a declarat gazda emisiunii „Acces Direct', Mirela Vaida.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete