Oferte bune la cel mai așteptat târg de turism al anului!

Joi începe ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, ce se va desfășura în perioada 12-15 martie 2015, în cadrul centrului expozițional Romexpo, unde puteți achiziționa pachete turistice la prețuri avantajoase, cu reduceri de până la 30%.

Oferte bune la cel mai așteptat târg de turism al anului!

Agenția Genius Travel îi așteaptă pe iubitorii de călătorii cu numeroase oferte de vacanță: de la city break-uri, sejururi exotice, circuite, până la reduceri substanțiale, de până la 30 %, plus o mulțime de surprize. De asemenea, Genius Travel vine în atenția publicului, cu trei produse noi: charter cu autocarul pentru insula Thassos, charter cu avionul pentru Antalya și programul „Delta Dunării pentru toți', care se dorește a fi „vedeta' Târgul este deschis de joi până sâmbătă de la 10:00- 18:00 și duminică de la 10:00- 16:00, timp în care puteți descoperi cele mai bune oferte ale agenției Genius Travel, către destinații interne și Turiștii pot achizitiona și pachete de vacanță pentru mini sejurul de Paște, de la vacanțe aproape de casă, pe Valea Prahovei, la chartere în Grecia, Turcia, Cipru, până la sejururi către destinații exotice precum Dubai, Mexic sau pe insula Madeira.

Programul „Delta Dunării pentru toți' este unic în România. Astfel, Genius Travel promovează Delta Dunării și totodată aduce această destinație pe harta celor mai dorite locuri de vacanță. Pentru două nopți de cazare cu pensiune completă, la hotelul de 3* Genius Delta Resort, prețurile pornesc de la 349 de lei/persoană. Mai multe detalii aflăm de la Bogdan Ștefan, managerul agenției.

Reporter: Ce oferte ați pregătit pentru turiști, în cadrul Târgului de Turism?

Bogdan Ștefan: Pentru Paște 2015 turiștii Genius Travel au la dispoziție o multitudine de variante. Pentru cei care preferă transportul cu mașina proprie, le propunem o vacanță liniștită aproape de casa, pe Valea Prahovei, o minivacanță all inclusive la tarife foarte mici pe litoralul bulgăresc sau daca au mai multe zile libere le recomandăm o escapadă în Halkidiki.  Pentru cei care preferă avionul am pregătit pachete charter pentru Creta, Rhodos, Antalya și Cipru. Tarifele sunt foarte avantajoase și încep de la 290 euro/persoană/7 nopți/all inclusive pentru un hotel de cinci stele din Antalya. Și, pentru că anul acesta Paștele este mai devreme, am pregătit mai multe pachete speciale în destinații exotice: insula Madeira, Republica Dominicană, Mexic și Dubai. Tarifele încep de la 899 euro/persoană/6 nopți/demipesniune, tarif valabil pentru un hotel de 4* în insula Madeira.

Oferta pentru pachetele de vară este extrem de bogată în destinații de vacanță. De la destinațiile clasice pentru plajă, preferatele românilor în fiecare an – Grecia, Turcia și Bulgaria – destinații de tip city break, destinații mai puțin căutate, dar cel puțin la fel de interesante cum ar fi coasta  de Azur, coasta Amalfi sau Croația, până la destinațiile de lux: insulele Maldive, Thailanda, Rep. Dominicană, Mexic sau Cuba. Și bineînțeles produsul unic 'Delta Dunării pentru toți'.

Reporter: Care sunt cele mai ieftine și cel mai vândute vacanțe?

Bogdan Ștefan: Genius Travel propune turiștilor numeroase oferte speciale cum sunt oferte last minute și oferte early booking. Ofertele last minute sunt acele oferte care apar cu puțin timp înaintea plecării și au prețuri de până la 50% mai mici. Ofertele early booking apar cu cel puțin câteva luni înainte de începerea vacanței și constau în reduceri de până la 35%, astfel turiștii având avantajul de a-și planifica bugetul și vacanța.

Reporter: Cu ce se diferențiază produsele și pachetele Genius Travel față de ale celorlalte agenții de pe piață?

Bogdan Ștefan: Datorită dezvoltării accelerate a internetului turiștii au la dispoziție surse practic nelimitate de informare, fiind de multe ori mai în temă despre destinația sau chiar hotelul unde vor să meargă decât multe agenții de turism. Consumatorul de turism este din ce în ce mai educat și ca atare este și mai greu de multumit. În acest context noi am selectat pe de o parte, cu foarte multă atenție destinațiile și mai ales hotelurile după criterii bine stabilite, iar pe de altă parte toți agenții nostri beneficiază de traininguri specializate. Am reusit, astfel să răspundem prompt și eficient tuturor solicitărilor din partea clienților și să fim tot timpul cu un pas în fața

Reporter: Ce estimări aveți pentru anul 2015?

Bogdan Ștefan: Pentru anul 2015 estimăm o creștere a cifrei de afaceri de 50%, până la nivelul de 4,8 milioane de euro. Cea mai mare, estimăm că va veni dintr-o creștere naturală a agenției dar mizăm și pe o creștere a pieței de 10%. Până acum, zic eu, Agenția Genius Travel a avut un ritm bun de creștere. Ea a fost înființată în anul 2008 de către mine și de partenerul meu. În 2014 Genius Travel a gestionat peste 15 000 de turiști, a realizat o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro și se bucură de susținerea a mai mult de 150 000 de fani pe facebook, și peste 2 milioane de vizitatori pe site. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără echipa Genius Travel – 21 de tineri uniți și energici, care au înțeles că în centrul oricărei acțiuni se află turistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber