Oana Roman va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Își reînnoiește jurămintele cu Marius Elisei. Când are loc evenimentul

La cinci luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și își reînnoiesc jurămintele. Nu se vor căsători civil iar, ci merg la biserică unde preotul va oficia o slujbă specială. Iată când va avea lor evenimentul urmat de o petrecere.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie', a declarat Oana Roman, la „Xtra Night Show', de la Antena Stars.

Oana Roman a dezvăluit și motivele pentru care s-a împăcat așa de rapid cu Marius Elisei. „El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rău decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale', a mai declarat Oana Roman.

„Sincer problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări și ai plecat. Deși el a fost cel care a spus primul că vrea să facem hârtiile', a mai declarat Oana.

În luna februarie a acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de comun acord la notar. În această perioadă, fostul soț a surprins-o mereu cu gesturi de iubire, au mers împreună în mai multe vacanțe și s-au apropiat din nou. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela, care din toamnă va merge la școală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete