Mihai Gâdea, împlinit și fericit! Fiica sa, Karina, a luat Bacul și va studia în afara țării

Mihai Gâdea a simțit în această perioadă fiorii reci ai perioadei de examene. Nu, nu a dat el examene, însă le-a trăit la aceeași intensitate cu fiica sa, Karina.

Tânăra absolventă de liceu, care va împlini în curând 19 ani, a trecut cu bine peste examenul maturității. Ea a obținut rezultate excelente, lucru care îi permite să își continue parcursul educațional peste hotare.

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale', a declarat Mihai Gâdea, potrivit impact.ro.

De asemenea, cunoscutul jurnalist a mărturisit că frumoasa sa fată va urma cursurile unei universități renumite din Olanda, unde va deveni studenta unui program numit Creative Business, având ca pasiuni muzica și fotografia. Motiv pentru care, pe când era la începutul liceului, Karina Maisha a filmat un videoclip pentru piesa Somewhere only we know', a trupei Keane, urmate de alte două coveruri, Ordinary world' şi Somewhere only we know', potrivit okmagazine.ro.

Mihai Gâdea este extrem de discret când vine vorba de familia sa, însă uneori mai „scapă' câteva imagini cu fiica sa pe care o numește „iubirea vieţii mele'. Trecerea dintre ani a petrecut-o împreună cu familia, în Dubai și câteva fotografii senzaționale cu Karina au fost publicate pe conturile sale de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete