Oana Roman, supărată pe Marius Elisei: „Eu cred că el are pe cineva”

Oana Roman, supărată pe Marius Elisei: „Eu cred că el are pe cineva”

Una dintre cele mai puternice femei din showbizul românesc este Oana Roman. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și pare foarte stăpână pe emoțiile sale, fiica fostului premier are momente când simte că nu mai poate sau că nu mai vrea să poată.

Problemele de sănătate ale mamei sale, dar și despărțirea de Marius Elisei au copleșit-o, însă dacă altădată ar fi clacat, acum Oana își găsește puterea în fiica sa, Izabela. Motiv pentru care, de curând, vedeta a povestit în emisiunea „Xtra Night Show' că este tare supărată pe fostul soț.

Divorțul a fost unul amiabil și au stabilit că vor rămâne prieteni de dragul fetiței lor. Din păcate, Marius Elisei a refuzat-o pe Iza când micuța i-a propus să meargă în vacanță, dorindu-și să-i aibă pe ambii părinți cu ea.

Se pare că fostul soț al Oanei iubește din nou, însă pe aceasta nu o afectează așa de tare cum o face să fiarbă de nervi faptul că el nu își dorește să-și petreacă timp prețios alături de micuță.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.' A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are', a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show”, a mărturisit Oana Roman la „Xtra Night Show'.

Iza simte lipsa tatălui

Oana Roman este multitasking și o face foarte bine. Are grijă de mama sa, de proiectele profesionale, iar Izabelei îi oferă tot timpul său liber, încercând să-i mascheze cumva lipsa tatălui. Ceea ce nu îi poate da, din păcate, este iubirea acestuia.

Potrivit spuselor Oanei, Iza nu conștientizează tot ce s-a întâmplat cu părinții săi și deoarece nu mai locuiesc împreună, acesteia îi este foarte dor de el. Extrem de sinceră cu fanii săi, aceasta le-a răspuns întrebărilor puse pe rețelele de socializare. Un admirator a întrebat-o cum se simte după ce a luat-o pe un drum nou și diferit, dacă îi este dor de Marius și cum percepe Isabela toată această schimbare.

„Evident că a afectat-o destul de mult. În multe feluri. încă nu este împăcată cu ideea. Nu știu dacă îmi este dor de el, dar da, îmi este foarte dor de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea’, a răspuns Oana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete