Vești noi despre Jador. Va rămâne sau nu în competiția Survivor România 2021?

Vești noi despre Jador. Va rămâne sau nu în competiția Survivor România 2021?

Jador s-a accidentat în urmă cu aproape o lună și de atunci își susține echipa de pe margine. Medicul din Republica Dominicană nu i-a dat încă acceptul de a intra din nou pe traseele din competiție.

Jador este unul dintre concurenții care a primit cele mai multe voturi ca fiind favoritul publicului, motiv pentru care este nerăbdător să reintre în joc să aducă puncte pentru echipa lui.

Pe Instagramul Faimosului a apărut o informație care i-a pus pe gânduri pe fanii acestuia. Deși problemele de sănătate încă îi dau bătăi de cap, recuperarea lui Jador decurge bine, astfel că, în curând telespectatorii îl pot revedea pe traseu. Nu se știe data exactă, însă pe rețelele de socializare a fost postată o imagine cu un mesaj care transmite că acesta va putea juca pentru Faimoși cât mai curând.

„Jadorașilor, în curând Jador va intra pe traseu!', este mesajul de pe Instagramul lui Jador.

Accidentarea lui Jador a fost una destul de gravă, având nevoie de atenta supraveghere a medicilor. El a refuzat să plece acasă pentru că a crezut că se va recupera rapid și va putea reintra în joc. Mai mult decât atât, cântărețul a demonstrat până acum că este un supraviețuitor adevărat, poate face față condițiilor de pe insulă și se va întoarce acasă cu marele premiu.

Dacă Jador are noroc și va putea să joace din nou în curând, Roxana Nemeș, din păcate, a fost nevoită să părăsească competiția, medicii nepermițându-i să mai continue din cauza problemelor de sănătate care s-au agravat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete