„N-am nevoie de compasiune, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”. Oana Roman, supărată pe Catinca Roman, sora ei

Oana Roman a povestit că sora ei, Catinca Roman, nu a vizitat-o pe Mioara Roman, mama lor, la centrul de recuperare, deși a zis că va merge să o vadă. Vedeta mai susține că mama și fiica nu s-au văzut de șase luni, însă Catinca neagă că ar fi așa.

Scandalul dintre cele două surori a pornit în urmă cu câteva zile, când Oana Roman a spus public că sora Catinca nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil timp de șase luni. În schimb, Catinca Roman a răbufnit și a contrazis-o. „Nu prea am mare lucru de zis legat de ce a declarat sora mea. Evident că lucrurile nu stau așa. Îmi pare sincer rău pentru ea, pentru că trece printr-o perioadă grea. Îmi pare rău pentru ceea ce trăiește. Nu e deloc așa cum a spus. Eu am mers și voi merge mereu la mama.

Nu se pune problema să nu merg, nu poate fi vorba despre așa ceva. E adevărat că nu am putut să merg de fiecare dată. Știi că am trecut printr-o situație neplăcută cu tata (n.r. – părintele ei s-a stins din viață anul trecut). Pentru mine chiar a fost un an foarte greu. Mama este bine îngrijită. Este bine', a declarat Catinca Roman pentru fanatik.ro.

Oana Roman a dezmințit spusele ei, a explicat că sora ei nu a vizitat-o încă pe mama lor. „Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase trebuie să-și asume. Am fost la mama (…) A început să-mi spună «Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?», iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei', a povestit pe Instagram, Oana Roman, conform spynews.ro.

oana-roman-cearta-catinca-roman-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

„Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât. Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită.

Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!', a transmis Oana Roman în mediul online.

De mai bine de un an de zile, Mioara Roman se află într-un centru de recuperare, are și mai multe probleme de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete