Doina Teodoru, atac dur la adresa Monicăi Gabor: „Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni?”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a ironizat-o pe Monica Gabor la iUmor în urmă cu ceva timp. Actrița a imitat-o pe Dana Budeanu și a avut replici acide la adresa fostei soții ale lui Irinel Columbeanu.

Cu doi ani în urmă, Doina Teodoru a urcat pe scena de la iUmor, unde a avut un moment special. Concurenta de la „America Express – Drumul Aurului' a imitat-o pe Dana Budeanu și a ironizat-o pe Monica Gabor, fostă Columbeanu.

„Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață… gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte… Am o problemă cu asta…

De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă. Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni? Comandați o pizza și moare moșul înainte să vină pizza. Ce faci? Cu ce-o plătești?

Gândiți și voi un pic? Un bec n-ați schimbat și voi în capul vostru. Numai pe întuneric stați. Și cum scăpați de acasă, băgați în buze.

Ce aveți, bă, fratele meu, cu botul ală rață. Băi, nu-i nimic sexy la chestia asta. Dacă era sexy, băieții începeau să crească rațe acasă. Eu nu înțeleg cum vă spălați pe dinții cu buzoaiele alea. Cred că nici la molari nu ajungeți', a spus Doina Teodoru, în timpul unui număr mai vechi de la „iUmor', relatează Click!.

doina-teodoru-iumorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să o cucerească pe Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează una dintre echipele care participă la America Express 2023. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Deși e o diferențp de 17 ani între ei, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt fericiți și împliniți.

„Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună', a declarat Doina.

„Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot', a mai spus ea cu umor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete