Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare la 4 luni de la divorț? Gestul făcut de fostul soț al vedetei

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare la 4 luni de la divorț? Gestul făcut de fostul soț al vedetei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de comun acord, la notar, în ziua de 15 februarie. Acum, la aproximativ patru luni de la separarea legală, cei doi dau semne de împăcare. El o curtează iar, și, mai mult decât atât, merg tot mai des în vacanțe împreună. 

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu câteva zile că Marius Elisei e tot mai aproape de ea și de fiica lor, Isabela. Micuța se bucură tare mult de prezența ambilor părinți. „Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou. Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (…)

El (n.r. – Marius Elisei) pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine', a mărturisit vedeta.

În emisiunea lui Dan Capatos, ea a mai adăugat că fostul soț o curtează iar. „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică', a mai declarat Oana Roman, în direct la Antena Stars.

Apropierile dintre cei doi sunt evidente. În urmă cu ceva vreme au fost într-o vacanță în Poiana Brașov, iar weekendul care tocmai a trecut l-au petrecut tot împreună, dar de data aceasta la Pitești. Cei trei s-au relaxat, tatăl și fiica s-au distrat în piscină, iar pe seară Marius Elisei și Oana Roman au ascultat muzică și au servit șampanie. Chiar el a arătat imagini în mediul online.

Oana Roman și Marius Elisei au împreună și o afacere, un site de haine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete