Ce actori din serialul Friends ar fi putut forma un cuplu în viața reală?

Serialul Friends încă stârnește valuri de interes. S-au văzut pe platourile de filmare ale serialului Friends, s-au plăcut, ar fi putut fi ceva mai mult între ei, însă… nu a fost să fie. Jennifer Aniston și David Schwimmer au povestit despre atracția dintre ei în mult-așteptatul episod Friends – Reuniunea.

Cu siguranță cea mai mare dezvăluire din Friends – Reuniunea a fost cea a „chimiei' dintre Jennifer Aniston și David Schwimmer, cunoscuți pentru faimoasele lor personaje, Rachel și Ross. De altfel, cele două personaje au și ajuns să formeze un cuplu în ultimele sezoane, însă nimeni nu și-a închipuit că între cei doi ar putea fi ceva mai mult.

Ce actori din serialul Friends ar fi putut forma un cuplu în viața reală?

„Mi-a plăcut la nebunie de Jen'

„În primul sezon, mi-a plăcut la nebunie de Jen', a mărturisit actorul. 'Iar la un anumit punct, amândoi simțeam asta unul pentru celălalt'. Însă, a completat acesta, „am fost ca două vase care au trecut unul pe lângă celălalt, pentru că unul dintre noi era mereu într-o relație, și n-am trecut niciodată peste limita aceea. Am respectat-o'. În ceea ce o privește pe Jennifer Aniston, aceasta își amintește că i-a mărturisit lui David la un moment dat că „ar fi păcat dacă prima oară când noi doi chiar ne-am săruta ar fi pe postul național. Și chiar asta s-a întâmplat, prima oară când ne-am sărutat a fost în cafenea. Dar atunci ne-am canalizat toată adorația și iubirea pe care ne-o purtam în personajele noastre, Ross și Rachel'.

În prezent

David Schwimmer a divorțat în 2017 și, după o scurtă relație, nu a mai fost văzut alături de altcineva. În ceea ce o privește pe Jennifer Aniston, aceasta a apărut însoțită de un bărbat misterios la aniversarea celor 52 de ani ai săi, în luna februarie a acestui an.

Citește și: Ce produs cosmetic folosește mereu Jennifer Aniston?

Foto: Profimedia Images

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro