Oana Roman, îndurerată de pierderea unui prieten: „S-a prăpădit și chiar nu mă așteptam la o astfel de veste”

Oana Roman, îndurerată de pierderea unui prieten: „S-a prăpădit și chiar nu mă așteptam la o astfel de veste”

Oana Roman a fost nevoită să treacă în ultimele luni prin diverse încercări pe care viața i le-a scos în cale. Cu toate acestea, fiica fostului prim-ministru al României a dovedit tuturor că este o femeie puternică și face cu brio față tuturor provocărilor.

Foarte activă pe rețelele de socializare, Oana le-a mărturisit urmăritorilor săi că a primit o veste care a determinat-o și mai mult să-și prețuiască viața cu tot ce îi oferă. Același lucru i-a sfătuit și pe fani.

În urmă cu câteva zile, vedeta a urcat pe contul său de Instagram un filmuleț în care anunța subita trecere în neființă a unei persoane dragi, mult mai devreme decât s-ar fi așteptat.

„Astăzi am aflat o veste foarte tristă despre o cunoștință. Aceasta s-a prăpădit și chiar nu mă așteptam la o astfel de veste…Viața este un dar atât de prețios încât nu trebuie să irosim niciun minut și nicio clipă și să trăim frumos, să ne bucurăm. Nici nu trebuie să ne gândim la ce spume lumea, la ce vrea lumea de la noi. Trebuie să ne gândim la sufletul nostru și la ce ne face viața frumoasă.

Nu să alergăm după succes, bani…toate lucrurile astea într-o zi pot dispărea într-o secundă. Singurele lucruri cu care rămânem sunt iubirea, familia, sentimentele, amintirile. Doar cu amintirile plecăm', a declarat îndurerată Oana Roman.

Relația cu Marius Elisei este pe drumul cel bun

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul acestui an, iar totul s-a încheiat amiabil la notar. De-a lungul timpului, cei doi au mai avut neînțelegeri și s-au împăcat, însă de data aceasta nu a mai fost nici o cale de reconciliere.

În ciuda acestui fapt, fiica lui Petre Roman a declarat, de curând, că relația cu fostul soț este una extraordinar de bună și lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru fiecare dintre ei.

„Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Isabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută', a mărturisit Oana Roman.

Foto: Captură video Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete