Oana Roman a răbufnit. Ce acuzații îi aduce lui Marius Elisei și surorii sale, Catinca: „Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Vedeta își acuză fostul partener că nu își face timp să își vadă fiica, iar pe sora ei, Catinca, o acuză că nu vrea să își viziteze mama la azil.

Recent, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, după 10 ani de relație. Între cei doi există acum tensiuni și situația pare că nu se va liniști prea curând. Fiica lui Petre Roman spune că fostul ei partener nu vine să își vadă copilul, așa cum promisese înainte de a se muta din casa în care locuiau împreună. De asemenea, vedeta dezvăluie că Marius nu contribuie cu nimic la creșterea Isabelei.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat', a scris Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Vedeta a acuzat-o și pe sora sa, Catinca, de faptul că refuză să o viziteze pe Mioara Roman la azil. Oana Roman spune că sora sa i-a spus că nu mai are niciun motiv să își vadă mama.

„Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund', a spus Oana Roman, într-o postare distribuită pe Instagram.

Și a continuat: „Nu mai protejez pe nimeni. Îmi protejez și îngrijesc copilul, mama și pe mine. Restul să își asume.'

Oana Roman este hotărâtă să nu mai menajeze pe nimeni și să se concentreze doar asupra ei și a celor două persoane dragi din viața ei, fiica și mama.

„Sunt recunoscătoare pentru tot, pentru că fiecare lucru are un scop și greul are însemnătatea lui. Dacă vă e greu, simțiți recunoștința, pentru că greul vă întărește', a mai spus Oana Roman.

oana-roman-si-petre-romanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cum a reacționat Catinca Roman

După ce a aflat de declarațiile făcute de sora ei, Catinca Roman a avut o primă reacție. Catinca și Oana Roman sunt surori doar de mamă, cele două având tați diferiți. Tatăl Oanei Roman este Petre Roman, iar tatăl Catincăi este Iosif Zilahy, care a murit în toamna anului trecut.

„Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează', a declarat Catinca pentru spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete