Anunțul făcut de Jean Gavril și Bruja, după terminarea filmărilor la America Express: „Mi-am dorit să o cunosc”

Jean Gavril și Bruja s-au confruntat la America Express pentru marele premiu. În viața reală sunt de fapt prieteni apropiați și colegi de studio.

În sezonul acesta la America Express Jean Gavril și Bruja s-au luptat pentru a ajunge în finală. Deși fac parte din echipe diferite – Jean face echipă cu fratele lui, Dinu, iar Bruja l-a ales drept coechipier pe Pufeh – cei doi sunt în realitate prieteni apropiați.

La sfârșit de ianuarie cei doi au lansat împreună o piesă nouă – Geaca de Piele. Chitara electrică scoate în față spiritul rebel al lui Jean și temperamentul vulcanic al Brujăi. LIBERTATEA este cel mai puternic sentiment pe care îl inspiră piesa, iar geaca de piele este accesoriul perfect al eliberării de inhibiții. 

„Bruja este genul de artist pe care, de când am văzut-o la Urbanist sessions, mi-am dorit să o cunosc. Uite că s-a și întâmplat fiindcă ne-am întâlnit întâmplător și am petrecut vreo 2 sau 3 nopți la atelierul de motociclete. Așa am făcut piesa geaca de piele, într-o după-amiază, alături de chitaristul meu Angus. A fost o piesă cu vibe și o piesă reușită încă din prima. Bruja pentru mine este un artist veritabil pentru că are personalitate, știe să se exprime, scrie foarte complex. România are nevoie de mult mai multe femei rap și o raperiță ca Bruja are întotdeauna loc în rapul românesc și are multe de zis. Sunt recunoscător că am o piesă cu ea', spune Jean despre colaborare.

„Geaca de piele' este un twist neașteptat de la stilul cu care Jean Gavril ne-a obișnuit, iar colaborarea cu Bruja combină rapul cu rock-ul pentru a satisface toate gusturile. 

Ca simbol al forței, geaca de piele devine a doua piele a artiștilor, o piesa vestimentară magică care îți poate schimba întreaga atitudine. Lăsând lumea în urmă și îndepărtându-se de părerile oamenilor, Jean Gavril lansează piesa pe care o vei asculta pe repeat atunci când vrei să-ți ridici propriul moralul.

„Geaca de piele s-a confecționat în studio la Lucy, m-a chemat Jean să facem o sesiune random. Și a ieșit asta. Cu câteva beri la bord și dorința de a zbiera în microfon am putut coase ultimele detalii ale gecii de piele', a declarat Bruja. 

jean-gavril-si-bruja-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Despre Jean Gavril

Jean Gavril este un artist român ale cărui piese au cucerit inimile ascultătorilor de rock non-conformist. Muzica lui Jean reprezintă o combinație a emoțiilor sale nefiltrate și a spiritului său liber, ceea ce conferă pieselor sale un vibe specific Woodstock, cu o influență subtilă a muzicii pop și funk a anilor 60. Jean Gavril a învățat să cânte la chitară încă de mic, iar din liceu a început să susțină concerte în barurile din Constanța, orașul său natal. Acest parcurs l-a adus pe Jean în punctul în care a devenit artist al caselor de discuri Roton Music și HaHaHa

Production. Primele sale hituri, „Totul sau nimic', „Tocuri' și „Fata, bea cu mine' i-au adus notorietate la scurt timp după lansare. Mai mult, a patra piesă lansată, „Oh, Ramona', a fost soundtrack-ul oficial al filmului cu același nume. Printre cele mai populare piese ale lui Jean Gavril se numără „Ultimul val', cu peste 4.900.000 de vizualizări pe YouTube, și „Tocuri', cu 1.600.000 vizualizări pe YouTube. Ultima piesă a lui Jean Gavril, „Unde ești tu', a putut fi auzită la Pro FM, Virgin Radio, cât și Kiss TV. Unicitatea, vibe-ul nonconformist și onestitatea în materie de muzică l-au propulsat pe Jean până pe scena Electric Castle. De asemenea, acesta a câștigat competiția „Dancing on Ice', de pe Antena 1, iar în prezent se află la America Express.

Despre Bruja

Bruja este prima figură feminină care a fost aplaudată în scena hip-hop românească din ultima vreme. Nu numai că ea a fost lăudată de cei respectați oameni din domeniu încă de la debutul ei – URBANIST SESSIONS, cu aproape 2.700.000 de vizualizări pe formatul lor YouTube, dar vocea ei are o puternică capacitate versatilă. Cântecul ei „Ia Loc' a fost difuzat pe Virgin Radio și chiar în acest moment vizualizările continuă să crească – are peste 1.700.000 de vizualizări pe YouTube. În ceea ce privește Spotify, doar colaborarea ei cu Sasha Lopez, 'Overdose', are peste 570.000 de ascultări. De asemenea, piesele ei „Voila' și „Ia Loc' au peste 300.000 streamuri în timp ce melodia ei „Belladonna' are peste 200.000 de streamuri.

Bruja a fost eliminată de la America Express

A fost o întrecere ca un basm contracronometru, țesut în jurul unei alte tradiții mexicane: La Quinceañera, petrecerea care celebrează o vârstă simbolică în viața unei adolescente. Pentru tinerele din Mexic, balul de la 15 ani este unul dintre cele mai importante evenimente – iar echipele din cursa pentru ultima șansă s-au întrecut în a transforma această ocazie într-una de neuitat pentru trei adolescente din această țară. De la definitivarea tortului la alegerea rochiei, executarea coafurii și a machiajului, cele trei perechi de vedete au bifat fiecare etapă care a desăvârșit memorabila Quinceañera – asumându-și chiar traversarea unui pod de sticlă suspendat între două clădiri, la nivelul etajului 14, pentru a putea face bezeaua pentru tort. Singura  care a spus 'pas' în fața acestei probe a fost Bruja, preferând astfel să urce 14 etaje. La capătul cursei, Irina i-a așteptat pe competitori cu mult temuta cutie, care în ediția de aseară America Express a eliberat un alt vultur roșu, culoarea eliminării. Așadar, echipa care a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, cea formată din Bruja și Pufeh, a părăsit competiția.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete