Oana Roman a ajuns la spital cu fetița ei, Izabela. Ce a pățit micuța?

Oana Roman a ajuns la spital cu fetița ei, Izabela. Ce a pățit micuța?

Oana Roman a încheiat anul 2020 cum se poate mai prost. Despărțirea de Marius Elisei și problemele de sănătate ale mamei sale au epuizat-o. Acum vedeta este într-un alt impas din cauza micuței Izabela.

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a ajuns pe mâinile medicilor. Într-o postare pe Instagram Stories, vedeta le-a împărtășit fanilor motivul pentru care a fost nevoită să lipsească de pe rețelele de socializare.

Viața i-a oferit multe lămâi fiicei fostului premier al României, însă ea a dovedit tuturor că știe să facă față situațiilor grele. În urma analizelor pe care medicii le-au făcut, micuța Izabela are o afecțiune la stomac, însă febra mare i-a dat mamei ei mari emoții.

„Am lipsit motivat pentru că Isa nu se simte bine. Când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi noapte și astăzi, așa că a mers la spital cu tatăl ei, pentru că ultima dată am mers eu cu ea și oricum nu puteam merge amândoi.

I-au făcut niște analize, se pare că este ceva la stomăcel, nu știm exact încă ce, nu i-au ieșit toate analizele, este sub tratament. Sperăm să fie mai bine', a spus Oana Roman la InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete