Cântăreața Angela Rusu va fi mămică și bunică în același timp

Cântăreața Angela Rusu va fi mămică și bunică în același timp

Anul 2021 va fi unul cu încununat cu multă bucurie pentru familia cântăreței de muzică populară Angela Rusu. Ea și fiica sa, Larisa, sunt însărcinate și ambele vor naște fetițe, la o diferență de doar cinci săptămâni.

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort', a mărturisit artista în vârstă de 46 de ani pe canalul său de YouTube.

Având în vedere vârsta îndrăgitei cântărețe, medicii au stabilit că va aduce pe lume fetița prin cezariană la începutul lunii iunie.

Înainte de a deveni din nou mamă, Angela Rusu își va ține în brațe nepoata. Fiica sa cea mare, Larisa, în vârstă de 25 de ani, va naște în preajma Sărbătorilor Pascale.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună', a spus Angela Rusu, potrivit click.ro.

Pregătirile pentru micuțe sunt în toi, artista a reușit să cumpere anul trecut un apartament situat pe două etaje, apartament pe care l-a și amenjat după propriul gust. Deși pare un scenariu de film, ca o mamă să nască în aceeași perioadă cu fiica sa, familia Angelei este una atipică, ținând cont că aceasta are un frățior în vârstă de 3 ani. Mama vitregă a artistei este mai mică decât tatăl său cu patru decenii.

„Tata este forţă, ca să zic aşa. Eu îl respect foarte mult şi e genul de bărbat care ştie să se comporte cu o femeie şi să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soţie bună şi au un copil tare reuşit. Mă bucur şi eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit', a mai declarat Angela pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete