Flacăra iubirii nu s-a stins! Oana Roman sare în apărarea fostului soț

Flacăra iubirii nu s-a stins! Oana Roman sare în apărarea fostului soț

Înainte de sărbători, Oana Roman a anunțat despărțirea de Marius Elisei. Dacă în trecut au mai avut episoade de certuri, separări, dar și împăcări, de data aceasta relația părea că nu mai poate fi salvată.

Totuși, se pare că inima vedetei nu este chiar de piatră în ceea ce îl privește pe tatăl fetiței ei și a sărit în apărarea lui atunci când i s-au adus acuze și comentarii răutăcioase. Mai exact, una dintre urmăritoarele Oanei Roman i-ar fi spus că Marius Elisei nu merită suferința ei și cel mai bine ar fi să-l lase în pace.

Vedeta nu a rămas impasibilă la acest comentariu și i-a răspuns imediat.

„Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa,și dea cu părerea. fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc', a fost răspunsul dur al vedetei.

Deși au trecut prin multe, iar fiica lui Petre Roman suferă acum, Marius Elisei a însemnat foarte mult pentru Oana Roman. Acesta i-a oferit un copil, însă el și-ar fi dorit și o surioară sau un frățior pentru Izabela.

Din păcate, Oana Roman a întâmpinat probleme după prima sarcină, iar medicii i-au spus că nu va mai putea fi mamă a doua oară.

„Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă', a spus cu tristețe în glas Oana Roman, în emisiunea 'Trăiri alături de Andreea Mantea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete