Oana Radu suferă de o boală greu de tratat! Ce diagnostic i-au pus medicii?

Oana Radu

Oana Radu a devenit faimoasă în urma participării sale la emisiunea Vocea României. Cu o voce incredibilă, aceasta i-a cucerit atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

Acum nouă ani, „Adele de România', cum a fost supranumită, arată cu totul și cu totul altfel. În 2011, Oana avea 115 kilograme. Acest lucru a avut un impact masiv asupra sănătății sale, cu toate că acum, aceasta a reușit să slăbească, ajungând la 63 de kg și să arate fantastic de bine.

De curând, soția lui Cătălin Dobrescu a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că se confruntă de mai mulți ani cu o boală destul de serioasă. Zâmbetul ei pe care îl afișează, de fapt ascunde multă suferință, însă a dovedit că este o persoană puternică și poate depăși orice obstacol.

Oana Radu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram prin care le-a mărturisit fanilor că suferă de anxietate, însă acum este mai bine comparativ cu anii trecuți și speră să învingă această boală din ce în ce mai des întâlnită în întreaga lume.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4', a spus Oana Radu.

De asemenea, cântăreața și-a sfătuit fanii să nu se lase pradă emoțiilor negative, să evite pe cât posibil stresul și să vadă partea bună din orice situație.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine', a adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete