Care este tratamentul miraculos care l-a salvat pe Mihai de la 3 Sud Est? Cum se simte cântărețul?

Care este tratamentul miraculos care l-a salvat pe Mihai de la 3 Sud Est? Cum se simte cântărețul?

Mihai Budeanu a fost infectat cu noul coronavirus și a avut nevoie de intervenția medicilor. Acesta a fost internat mai multe zile la secția Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

După trei săptămâni, starea artistului s-a îmbunătățit și acesta a fost externat la 11 decembrie. Mihai a postat de curând un mesaj emoționant prin care a mulțumit tuturor celor care i-au fost aproape în această perioadă grea. De asemenea, acesta a declarat că datorită tratamentului oferit de un medic specialist infecționist din Las Vegas a reușit să scape cu bine.

'Salutare oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins. A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata❤🙂.

Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori. Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final,dar nu in ultimul rând ,vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata.❤🙏

Acest mesaj as fi vrut sa fie unul in care sa anunț o lansare de piesa sau poate ceva mai optimist,cum v-am obisnuit de fiecare dată,dar viața e asa de încurcată uneori si nu stim ce ne asteaptă. Aveti grija de voi si puneti sănătatea pe primul loc!!!🙏', a fost mesajul transmis de Mihai.

Membrul trupei 3 Sud Est a fost în stare gravă și a beneficiat de tratamentul cu plasmă pentru a-i fi salvată viața. În prezent, acesta se află în perioada de covalescență și este supravegheat în continuare de medici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete