Oana Lis, poză emoționantă din spital alături de Viorel Lis: „Împreună. Cum am stabilit”

Viorel Lis se află internat la Spitalul „Matei Balș' din București de aproape două săptămâni fiind infectat cu Covid-19. Oana Lis, de asemenea, este alături de el și stau în același salon, fiind depistată pozitiv.

Oana Lis a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus însă aceasta a anunțat că se simte mult mai bine decât soțul ei. Soția fostului primar a postat, recent, o fotografie în care se țin de mână, iar mesajul transmis este unul emoționant și evident, a făcut și un pic de haz de necaz.

„Împreună. La bine și la greu. Cum am stabilit. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi si covidul!😉', a fost mesajul Oanei Lis din dreptul imaginii postate pe rețelele de socializare.

Acum o săptămână, soția lui Viorel Lis a oferit câteva detalii referitoare la starea de sănătate a acestuia, mai ales că se încadrează în categoria de risc. Fostul edil în vârstă de 78 de ani a avut nevoie de oxigen și de o monitorizare atentă din partea medicilor.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3.

Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat', a declarat Oana în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete