Oana Lis, femeie independentă financiar. Iată cât câștigă soția lui Viorel Lis

Se poate spune despre Oana Lis că este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă, mai ales de când s-a măritat cu Viorel Lis.

Oana Lis a devenit la 42 de ani psiholog cu acte în regulă, iar acum a început să culeagă roadele anilor de studiu, profesând în domeniu. Din cauza problemelor de sănătate pe care le are fostul edil al Capitalei, majoritatea banilor proveniți din pensia acestuia se duc pe medicamente.

Soția sa s-a decis să aducă un plus venitului familial și astfel a început să susțină online cursuri de dezvoltare personală. Cei care se înscriu pe siteul Oanei Lis primesc consiliere psihologică în funcție de nevoile fiecăruia. Aceasta a oferit ședințe gratuite la începutul pandemiei, însă acum o consultație costă 97 de lei.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!', se descrie Oana pe site-ul său online.

Anul 2019 a fost anul în care Oana Lis a absolvit cu note mari examenul de licență de la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Hyperion. La scurt timp după aceea, soția lui Viorel Lis și-a deschis un cabinet de psihoterapie.

„Anul 2020 m-a găsit psiholog, consilier dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ! Și am reușit să-mi deschid propria mea mini-clinică de psihoterapie! Cel mai important, benefic, dar si dureros moment de conștientizare pe care l-am avut la un curs a fost că toată viața mea am alergat după iubire și am încercat să atrag atenția prin orice, numai să fiu vazută!

Dar am realizat că toate aprecierile, like-urile, ratingul mare de la emisiuni tv, toate nu fac cât iubirea pe care aș fi vrut să o primesc de la alții la un moment dat și pe care nu am primit-o niciodată așa cum aș fi avut nevoie. Ce e fain e că am realizat și am învățat că pot să-mi întorc această iubire mie, valorizându-mă și investind în mine!', a mai spus soția lui Viorel Lis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete