O tânără motociclistă din Japonia a câștigat notorietate pe Internet, însă un secret ascuns a fost dezvăluit de fanii săi

Pe rețelele de socializare din Japonia s-au viralizat imaginile unei tinere care se fotografia lângă o motocicletă. Mereu zâmbitoare, internauții au fost curioși să afle cine este misterioasa femeie.

Unii dintre aceștia, foarte agili din fire, au descoperit că ceva nu este în regulă cu fotografiile: brațul ei părea foarte păros într-o fotografie, iar într-o altă imagine în oglindă se vedea o altă față, scrie digi24.ro.

În cadrul unei emisiuni TV, cea care este înregistrată pe Tweeter @azusagakuyuki este, de fapt, Zonggu, un bărbat în vârstă de 50 de ani, potrivit BBC. Acesta a mărturisit că a apelat la aplicații de editare a fotografiilor, precum FaceApp, vrând să-și crească numărul de urmăritori de pe rețelele de socializare.

Principiul pe care l-a urmat bărbatul a fost că oamenilor le place, mai degrabă, să vadă o „femeie tânără și frumoasă' decât un „unchi bătrân'.

„Nimeni nu va citi ce postează pe contul său un bărbat normal, de vârstă mijlocie, care are grijă de motocicleta lui și face poze cu ea', a spus el.

Ewmkf4yUYAMoKrQSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Prima oară a fost doar o joacă, însă cu timpul a rămas surprins de rezultatele pe care le avea în urma editărilor fotografiilor.

„Mai întâi am încercat, apoi s-a dovedit a fi foarte drăguț. Acum primesc și 1.000 de aprecieri, iar înainte primeam sub 10″, a mai mărturisit Zonggu.

În urma participării sale la emisiunea TV Getsuyou Kara Yofukashi, reacțiile celor 19.000 de urmăritori au fost neașteptat de pozitive, ba mai mult, Zonggu a câștigat noi urmăritori.

„Am urmărit emisiunea TV și am devenit fanul tău!', a fost mesajul primit din partea unui nou urmăritor.

Zonggu nu este singurul care folosește o astfel de aplicație, însă unele precum FaceApp permit utilizatorilor să schimbe aspectul fețelor din fotografii. Acest tip de aplicații au ridicat numeroase motive de îngrijorare, astfel că, în 2019, FBI a avertizat că ele pot reprezenta o „amenințare potențială de contraspionaj'.

Foto: BBC, Tweeter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri