O noua experienta de shopping: magazinul Cocor!

magazinul Cocor, inaugurare
Printre persoanele prezente la eveniment se numara doua dintre vedetele campaniei de lansare a magazinului: Doina Levintza si Maria Dinulescu, dar si persoane publice ca Monica Tatoiu, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Horia Brenciu, Dana Savuica, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Catinca si Oana Roman, Ovidiu Buta, Oana Frigescu, Adina Buzatu.

Evenimentul de inaugurare care a avut la baza conceptul Now & Then (Acum vs Atunci) a istoriei Cocor si a constat intr-o serie de momente speciale ce s-au desfasurat pe primele patru etaje ale magazinului. Astfel, la primul etaj cei prezenti au putut degusta vinuri alese din colectia Vinexpert si au fost surprinsi de un moment coregrafic inedit, un flash mob ce a imbinat elemente coregrafice din anii `70 cu cele actuale. Conceptul evenimentului a fost evidentiat si de costumele dansatorilor care au amintit de perioada de glorie din anii `70.

Etajul al doilea a fost scena celui mai important eveniment al serii: prezentarea de moda a designerilor romani si taierea panglicii inaugurale a Galeriei designerilor romani din cadrul magazinului Cocor.

„In aceasta seara inauguram cea mai mare investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor in valoare de 25 milioane euro, prima galerie dedicata creatorilor romani de moda, precum si prima cabina de proba virtuala din Europa de Est. Prin inovatia tehnologica a cabinei de proba virtuala, clientii brandurilor din Cocor isi vor putea comanda hainele preferate pe baza masurilor corporale generate automat de scanerul corporal fotografic de la etajul trei.

Inaugurarea Galeriei designerilor romani de la etajul doi este unul dintre importantele demersuri pe care magazinul Cocor il face pentru a sprijini moda autohtona. ” a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Cocor.

In ritmurile unei muzici alerte s-au succedat, rand pe rand, tinute Anca & Silvia Negulescu, Agnes Toma, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Silvia Serban, Norina Stoica, Diana Nita, Cristina Nichita, Whilhelmina Arz, Andreea Badala, Elena Perseil, Andreea Tincu. Toate tinutele au fost accesorizate de designerul Kristina Dragomir.

„Colectia prezentata constituie o premiera, reunind numele mai multor designeri romani prezenti in cadrul magazinului Cocor. Succesul acestei prezentari de moda este reprezentat de efortul depus de Cocor, care sustine moda autohtona prin initiative laudabile precum deschiderea celei mai mari galerii de designeri romani. Colectia din seara inaugurala inspira nu numai calitati de tratare ale vesmintelor, ci si creativitatea si forta plina de personalitate a acestora” a declarat Alin Galatescu, cunoscutul stilist desemnat de Cocor.

Etajele trei si patru au incantat invitatii prin prezenta unor elemente tehnologice deosebite, oferite de unul dintre principalii parteneri ai evenimentului, Samsung. Plasmele disponibile pe fiecare etaj au redat imagini cu istoria magazinului Cocor, in primii ani ai deschiderii, precum si scene de dans de la Gala Lunilor, din perioada anilor `70, ani in care libertatea de exprimare si-a pus amprenta si in moda romaneasca prezenta la magazinul Cocor.

La etajul trei momentul coregrafic realizat de dansatori a fost un omagiu adus marelui maestru al scenei romanesti, regizorul Alexandru Bocanet, realizatorul emisiunii Gala Lunilor. Tot la etajul trei invitatii au incercat in premiera prima cabina virtuala de proba din Romania, un element ce vine in completarea conceptului Cocor: moda si tehnologie.

La etajul patru a fost instalata o „fereastra virtuala interactiva", controlabila prin simpla atingere si gesturi ale mainii, gandita pentru seara inaugurarii ca o carte de oaspeti a magazinului Cocor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri