O mai ții minte pe Cleopatra Stratan? Astăzi este o adolescentă de 14 ani, înaltă și frumoasă

O mai ții minte pe Cleopatra Stratan? Astăzi este o adolescentă de 14 ani, înaltă și frumoasă

Cine nu o mai ține minte pe Cleopatra Stratan, care a făcut furori cu celebra piesă „Ghiță', în anul 2006? Fetița a început să cânte pentru prima dată pe când avea doar 3 ani, iar această performanță a ajutat-o să bată mai multe recorduri. Astăzi, Cleopatra are 14 ani și este o adolescentă în toată regula.

Cleopatra Stratan s-a născut pe data de 6 octombrie 2002, la Chișinău, în Republica Moldova. Este fata cântărețului Pavel Stratan, iar primul ei album s-a intitulat „La vârsta de trei ani'.

Despre cariera cântăreței Cleopatra Stratan și a tatălui său

Copila s-a născut într-o familie de moldoveni, unde tatăl ei, Pavel Stratan, tocmai era revelația anului în muzica românească, și ocupă primele poziții la vânzarea albumelor, la acea vreme. Pavel Stratan lansase deja două albume pe piața românească, care erau deja răsplătite cu premiile MTV, un dublu disc de aur și un dublu disc de platină. Acest lucru i-a adus parcă și mai mult succes fetiței lui, Cleopatra Stratan.

În anul 2005, Pavel Stratan plănuia să-și lanseze al treilea album. În una dintre zilele care era programată pentru înregistrarea albumului, Pavel a luat-o și pe Cleopatra la studio. De la acest moment a început și cariera Cleopatrei Stratan. Pe atunci, fetița avea doar doi ani și jumătate. Auzindu-l pe tatăl ei cum cântă, Cleopatra Stratan a început și ea să îi fredoneze piesele și spunea că le știe. De aici, i-a venit ideea tatălui ei să-i lanseze și fiicei sale o piesă.

Astăzi, Cleopatra Stratan este o adolescentă în toată regula. Are 14 ani, a crescut mult și este destul de înaltă pentru vârsta ei. Mulți nici nu ar mai recunoaște-o pe stradă. Pentru a vedea cum arată acum artista, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Timbrul grav al lui Leonard Cohen o să răsune din Ceruri

Actorul Paul Ipate lansează prima piesă muzicală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete