O mai recunoști? Vedeta în vârstă de 28 de ani a trecut printr-o schimbare radicală de sezon

Iubește festivalurile așa că s-a lăsat pe mâinile specialiștilor pentru a-i crea din cap până în picioare un look de vară, festival. Ana Baniciu s-a transformat complet!

Ana Baniciu a devenit #FestivalDiva sub intervenția creativă și cool a echipei proiectului 'Transformări radicale by Jovsky Studio', din care fac parte Adrian Perjovschi, hair-stylist, specializat în transformări radicale de look, Lucy Faur, stilist, Dana Petrina, make-up artist și Bogdan Petrice fotograf.

Cu părul plin de codițe și împletituri în nuanțe neon, cu accesorii metalice și jucăușe care i-au accentuat împletiturile, cu bocanci în picioare, ținută originală, lucrată manual din sfori colorate, make-up fresh și décor boem, artista Ana Baniciu s-a teleportat pentru câteva ore în atmosfera de festival de care i-a fost teribil de dor.

„Este incredibil cum un look te poate ajuta să fii euforic și să poți călători în timp și spațiu. M-am simțit ca la marile evenimente de muzică, iar când s-a terminat shootingul aș fi plecat direct în lume, unde e distracția mai mare. Mă bucur mult că am primit propunerea de a face o schimbare de look cu tematică de festival!

Îmi era foarte dor de energia festivalului, de socializare și oameni mulți! Sunt fericită mereu să lucrez cu Adi Perjovschi și echipa lui, pentru că ne revedem după mulți ani și știu ce profesionist și pasionat este!

Schimbarea a fost una spectaculoasă și în sfârșit am reușit să găsesc varianta perfectă de ținută pentru un festival, comodă și magnetică pentru toate privirile!', a povestit Ana Baniciu despre întreaga experiență.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete