O fotografie uimitoare cu croitoreasa de la Românii au talent, câștigătoarea ultimei ediții

Ana Maria Pantaze

Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București care a cântat în marea finală a concursului Românii au talent celebrul hit al lui Prince, Purple Rain. Vocea ei se remarcase încă din semifinală, dar și de la preselecții. După primele note juriul dar și cei prezenți în sală și-au dat seama de un lucru asupra căruia nu mai existau îndoieli: Ana Maria Panteze este posesoara unei voci de aur.

Pentru că nu vine din lumea spectacolului și nu a bătut în lung și-n lat scenele țării, despre Ana Maria se cunosc puține lucruri. Oamenii astăzi o știu după apelativul: croitoreasa de la Românii au talent. Cea care a uimit telespectatorii cu talentul ei nativ, neșlefuit și care i-a adus la final marele premiu de 120.000 de euro.

La Românii au Talent au împins-o de la spate prietenii, cunoscându-i vocea. Mai ales cei care au auzit-o cântând la Karaoke. Provine dintr-o familie modestă, fără cunoștințe muzicale și fără posibilitatea de a o înscrie la o școală de muzică. Se spune despre ea că ar fi locuit deasupra unui club și de aici diversitatea ei vocală.

Am descoperit, pe pagina ei de facebook, o fotografie cu adevărat uimitoare: Ana Maria Pantaze este o femeie pe cât de talentată pe atât de frumoasă. Cu o privire galeș-romantică, Ana Maria pare că știe să pozeze mai ceva ca un model cu experiență în shootingurile de modă.

Ana Maria Pantaze

Foto: Facebook

Citește și:

La dineul de la Buckingham, fiica lui Donald Trump a arătat magnific într-o rochie Carolina Herrera

Cum s-a răzbunat Prințul Harry pe Donald Trump ca urmare a comentariilor răutăcioase pe care acesta din urmă le-a făcut la adresa lui Meghan Markle

EXCLUSIV AVANTAJE Răzvan Mazilu, despre musicalul Queen: „Este o poveste SF despre puterea iubirii şi a muzicii'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete