O fostă stewardesă româncă rămasă fără job înfundă pușcăria în Anglia

O fostă însoțitoare de zbor de origine română a fost închisă timp de 28 de luni după ce a fost găsită vinovată de posesie de droguri de mare risc cu intenția de a le furniza mai departe, potrivit unei publicații britanice.

Alexandra Florentina Dobre, în vârstă de 27 de ani, a lucrat până de curând ca membru al echipajului de cabină pentru o companie aeriană din Aeroportul London Luton (LTN), dar și-a pierdut slujba la începutul acestui an, după ce pandemia COVID-19 a decimat industria aviației.

O fostă stewardesă româncă rămasă fără job înfundă pușcăria în Anglia

După ce și-a pierdut slujba, Alexandra Dobre nu a mai avut bani să-și plătească chiria și a fost nevoită să se mute într-o zonă nouă unde cunoștea niște prieteni. În acest moment, ea a stabilit o relație cu un bărbat pe care l-a întâlnit într-o aplicație de întâlniri, cel mai probabil Tinder, care apoi ar fi învățat-o să devină un dealer de droguri.

Pe 7 august, poliția de circulație din Marea Britanie a efectuat un control de rutină și a oprit-o pe Dobre Florentina care conducea noaptea târziu. În urma percheziției mașinii s-au găsit șase pungi sigilate cu o substanță albă care s-a dovedit a fi cocaină. Imediat, un mandat de percheziție a fost efectuat la adresa unde locuia femeia, iar acolo au fost găsite alte 81 de pungi mici de cocaină. În total, au fost recuperate 19,4 grame de cocaină cu o valoare estimată a străzii cuprinsă între 1700 și 2610 lire sterline.

Avocatul româncei a declarat în instanță:

“A fost însoțitoare de zbor timp de câțiva ani. A fost bine plătită dar în primăvara acestui an din cauza coronavirusului și-a pierdut slujba și ca urmare și-a pierdut și locuința. Debulosată, nu a știut ce să facă cu viața ei…”

Iubitul ei i-ar fi sugerat că ar putea să intre într-o afacere cu droguri pentru a putea să facă rost de bani pentru plata chiriei. Imediat Dobre Florentina a început livrarea de droguri, iar iubitul ei a dispărut fiind dat în urmărire generală.

Alexandra Florentina Dobre, 27 de ani, condamnată la 2 ani de închisoare pentru trafic de droguri în Marea Britanie. Foto: Metro.co.uk/SWNS

Foto: Metro.co.uk/ 123rf

Citeste și:

Fiul unei celebre actrițe se îmbracă în rochii la școală! „Colegii au râs de mine'

Vezi şi cum să devii însoțitor de zbor – stewardesă!Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri