O fetiță a devenit ținta bătăii de joc a colegilor ei de școală. Mesajul ei a devenit viral

O fetiță a devenit ținta bătăii de joc a colegilor ei

O fetiță a devenit ținta bătăii de joc a colegilor ei de școală din cauza tunsorii afro pe care o purta. Promise Sawyers este o americancă în vârstă de 10 ani, iar anul acesta s-a transferat la o altă școală.

O fetiță a devenit ținta bătăii de joc a colegilor ei de școală


Timp de mai multe zile, fetița a mers la școală având părul împletit. Astfel, podoaba ei capilară nu a atras atenția colegilor. Însă, în ziua în care micuța a decis să nu-și mai strângă părul în niciun fel, colegii ei au fost extrem de amuzați și au început să-și bată joc de ea. Promise s-a întors acasă foarte afectată de reacțiile colegilor. Mama ei, Qui Daugherty, a vrut să știe motivul pentru care fiica ei nu era în apele ei.

Promise i-a povestit că la școală se râsese mult în ziua respectivă pe seama coafurii ei. Atunci, mama a refuzat să-i permită micuței să alunece pe panta negativismului. A doua zi dimineață, înainte de a pleca la școală, Qui și-a întrebat fiica cum se simte: “Am încredere în mine și mă simt drăguță. La fosta școală, oamenii credeau că am o coafură drăguță”. Femeia i-a explicat atunci micuței că nu trebuie să se lase afectată de privirile și de cuvintele celor din jur, că acestea o vor afecta doar dacă ea permite acest lucru.

Oamenii nu ne pot face rău. Noi le dăm această putere

Iar Promise a înțeles atât de bine ceea ce a vrut să-i transmită mama ei încât a postat un mesaj video pe contul ei de Facebook, în care spunea cuvintele următoare: “Ieri am mers la școală cu tunsoarea mea afro, așa cum mă vedeți acum. Atât de multă lume a zis lucruri urâte la adresa mea și nu m-am simțit bine deloc. Când m-am întors acasă, i-am povestit mamei mele, care mi-a spus atât: Azi, mă voi duce la școală mai mândră ca niciodată. Nu permiteți nimănui să vă facă nefericiți. Nu le dați atâta putere”, își încheie micuța mesajul.

Ce trebuie reținut de aici? Nimeni nu ne poate face rău în mod natural, noi suntem singurii care putem investi o persoană cu puterea de a ne face rău.

Citeste si

Femeia care plânge cu lacrimi de cristal. Motivul pentru care compoziția chimică a lacrimilor sale este diferită de cea a lacrimilor obișnuite

Și-a înghițit inelul de logodnă în timp ce dormea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit?

O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg, iar motivul este incredibil

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate