O femeie şi-a dorit să experimenteze cum e să fie moartă

moarta

O femeie din America de Sud a dorit să vadă cum e să fie considerată moartă şi să se odihnească într-un sicriu ca şi cum nu ar mai avea suflare.

Nu ştim dacă să râdem sau să plângem, chiar am fost şocate să aflăm ce a făcut această braziliancă. Când atâta lume îşi doreşte să trăiască, şi tresare de la simpla pronunţare a cuvântului moarte, ea, Vera Lucia chiar e fascinată de el. Însă mai ştim că nu este singură persoană pe care o preocupă aceste lucruri.

Aţi văzut filmul cult Harold and Maude? Dacă vreţi, puteţi să vedeţi cea mai ciudată poveste de dragoste dintre un tânăr care pentru a-i atrage atenţia mamei sale, îşi tot înscenează sinuciderea. Din film veţi afla că şi lui îi plăcea să meargă la înmormântări. Într-o zi o cunoaşte pe o femeie în vârstă care iubea acelaşi lucru…

Conform dailymail.co.uk, Vera Lucia da Silva o braziliancă căsătorită, în vârstă de 44 de ani şi-a dorit de 14 ani să-şi implinească această dorinţă cu totul ieşită din comun.

Femeia a spus că pentru ea, această experienţă macabră a fost cea mai bună zi din viaţa sa.

Deşi prietenii au crezut că glumeşte atunci când le-a spus, iar soţul a împiedicat-o de multe ori să-şi  îndeplinească ciudata dorinţă, acest priveghi a avut loc.

Citeşte şi Sfaturi de la un tânăr aflat pe moarte

Femeia care a  vrut să vadă cum e să fii moartă

Acest eveniment funeral a avut loc pe 2 noiembrie, Ziua morţilor în Brazilia, la o casă din Camocim unde se săvârşesc ceremoniile pentru morţi. Invitaţii, îmbrăcaţi în negru, s-au strâns în jurul ei pentru a o plânge, exact ca la înmormântare. Proprietarul casei, pentru a îi deplini dorinţa femeii i-a donat un sicriu.

Moarta care râde

Femeia braziliancă, care fusese şi machiată, a stat toată perioada în sicriu, şi nu s-a mişcat decât ca să bea apă sau suc. Ea i-a făcut să râdă pe invitaţi tot prefăcându-se, moartă fiind, că deschide ochii pentru a îi speria.

Citeşte şi Cum vede moartea o fetiță bolnavă de cancer în fază terminală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate