S-a aflat adevărata cauză a morții artistului Ioan Gyuri Pascu

ioan gyuri pascu

În această dimineață, la Institutul Național de Medicină Legală s-a efectuat autopsia artistului Ioan Gyuri Pascu, decedat în dimineața zilei de 26 septembrie. 

ioan gyuri pascu

Surse din cadrul INML au dezvăluit pentru www.ziarulring.ro că principala cauză a morții artistului a fost “cardiacă, ischemică, de natură coronariană”. 

Concluzia la care au ajuns medicii legiști în urma efectuării autopsiei a fost următoarea: “Moartea a survenit prin ateroscleroză şi ischemie miocardică […] Cu alte cuvinte, un atac de cord, care i-a fost fatal. Ischemie miocardică înseamnă necroză, dar urmează să o vadă microscopia (n.r. – laboratorul de specialitate) şi să o confirme. S-au luat şi probe pentru analize toxicologice. Rămâne să se vadă, să se analizeze. Dar ce era mai evident era boala cardiacă coronariană cu ischemie miocardică.”

Sursa din cadrul INML a mai dezvăluit pentru ziarul Ring că a fost vorba despre o “moarte subită, bruscă, de natură patologică”, survenită pe fondul unei reinfarctizări.

Conform aceleiași surse citate de ziarul Ring, întocmirea raportului medico-legal poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni, și asta din cauza faptului că acesta nu poate fi întocmit în lipsa rezultatului analizelor microscopice și toxicologice, care sunt de durată. Singurul act emis în acest moment de INML este certificatul de deces, în baza căruia trupul neînsuflețit al artistului va putea fi înhumat în zilele următoare.

Sursa foto: www.libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber