O femeie în vârstă de 50 de ani și-a născut propria nepoata: „Cel mai mare cadou”

O femeie din Utah și-a întâmpinat nepoata într-un mod cu totul special, dând naștere copilului ca surogat al fiicei sale.

Kaitlyn Munoz, în vârstă de 25 de ani, a primit din partea medicilor trista veste că nu mai poate avea copii „din cauza unor probleme de sănătate', a spus ea anterior pe Instagram.

Tânăra femeie a fost diagnosticată cu endometrioză, iar mai târziu cu sindromul Sjögren, care este clasificată ca o boală autoimună în care organismul atacă glandele care produc lacrimi și saliva, dar poate afecta și alte părți ale corpului, inclusiv articulațiile, tiroida, rinichii, ficatul și altele.

Totuși, tinerei i-au rămas doi embrioni înghețați în urma unui ciclu de FIV care a dus-o la nașterea copilului ei anterior, fiul Callahan, potrivit KSL, citat de People. Mama ei, Chalise Smith, femeie în vârstă de 50 de ani, a intervenit și s-a oferit să dea naștere bebelușului fiicei sale.

„Am văzut-o pe Kaitlyn trecând prin procesul de FIV și știu ce presupune acesta. Sunt multe injecțiile și atât de multe emoții și i-am spus că am înțeles riscurile și că m-am rugat pentru asta trei săptămâni', a declarat Smith, care este mama a opt copii. „Apoi ea mi-a spus: Stăteam aici și mă gândeam la cine mi-aș fi putut duce embrionii și m-ai sunat.

Pe 17 mai, Smith a născut-o pe Alayna Kait Chalise Munoz la Spitalul American Fork înainte de ora 21:00 „Ea avea trei kilograme, aproximativ 50 cm lungime, era sănătoasă și a scos țipete mici', a spus Smith pentru Fox 13.

Kaitlyn Munoz a descris-o ca fiind „o experiență uimitoare' într-o postare emoționantă pe Instagram.

„Îmi pierd cuvintele', a scris ea alături de un set de fotografii emoționante cu mama ei odihnindu-se în patul de spital. Ea a adăugat imagini cu ea și cu soțul ei Miguel ținând cu copilul.

„Mama mea este un înger viu și ne-a adus o altă parte a pământului binecuvântat și suntem îndrăgostiți. Când mama mea s-a oferit să fie surogat, m-am simțit atât de bine. Mama a uimitoare pe tot parcursul sarcinii și am avut un experiență inedită la naștere. Sunt recunoscătoare pentru mama mea și abnegația ei în această călătorie', a adăugat Munoz.

Kaitlyn-MunozSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mama tinerei a vorbit despre decizia ei când a sărbătorit luna trecută prima săptămână a Alaynei.

„Alayna are o săptămână! După cum am reflectat asupra călătoriei mele de maternitate surogat săptămâna trecută, mi s-au amintit multe lucruri pe care le-am trăit pe parcurs. Multe emoții și sentimente au jucat un rol important în această experiență. Emoție, frică, credință, speranță, anticipare, îndoială, bucurie și, fără îndoială, IUBIRE', a scris ea pe Facebook luna trecută, împărtășind câteva fotografii.

Ea a spus că inițial s-a gândit dacă ar trebui să poarte embrionii, dorind să se asigure „că nu fac o alegere emoțională'. Smith s-a rugat apoi înainte de a-i spune lui Munoz decizia ei.

„Niciodată nu m-am gândit că voi trăi așa ceva sau că voi avea un copil la 50 de ani!' a scris ea. „Pe măsură ce m-am întors către Tatăl meu Ceresc și Mântuitorul, prin rugăciune și gândindu-mă mereu la alegerea mea în inima mea, au fost nenumărate momente de îndrumare și confirmări că această cale a fost o decizie bună'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate