O femeie de 23 de ani a făcut într-un an zece copii. Cum a fost posibil?

O tânără în vârstă de 23 de ani, originară din Moscova, a făcut într-un an nu mai puțin de zece copii. În total aceasta are 11 copii, dintre care doar unul este al ei din punct de vedere biologic, în timp ce pentru ceilalți zece a apelat la mame surogat.

Christina Ozturk a devenit pentru prima dată mămică pe când avea 17 ani, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Vika. Apoi, în timpul unei vacanțe pe care a efectuat-o în Georgia, ea l-a cunoscut pe multimilionarul turc Galip Ozturk, în vârstă de 56 de ani, care are afaceri prospere în domeniul imobiliarelor și a transportului.

În ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei, Christina și Galip s-au îndrăgostit lulea unul de celălalt, iar la scurt timp s-au căsătorit. Cei doi își doresc să aibă peste 100 de copii, iar pentru asta și-au propus să apeleze la mame surogat, scrie News24.

Pe 10 martie 2020 s-a născut Mustafa, primul lor copil dintre cei zece pe care îi au împreună, iar anul acesta, pe 16 ianuarie, o mamă surogat a adus pe lume cel de-al zecelea bebeluș. „Nu știu câți vor fi în cele din urmă, dar cu siguranță nu intenționăm să ne oprim la 10', spunea atunci tânăra mămică.

Cuplul locuiește în orașul de coastă Batumi din Georgia, unde Christina și fiica ei Vika s-au mutat pentru a fi alături de Galip. În această țară este legal să se folosească mame surogate începând cu anul 1997, atâta timp cât cuplul implicat este heterosexual și căsătorit. Copilul care se naște merge automat la persoanele care au furnizat materialul genetic.

Potenţialele mame surogat ale Christinei au parte de consiliere și semnează acte legale înainte de a rămâne însărcinate pentru a se asigura că sunt pregătite pentru această provocare, care va include renunțarea la copil atunci când se naște. Pentru fiecare dintre mamele surogat cuplul plătește în jur de 8.000 de euro.

Christina nu exclude să nască biologic mai mulți copii. „Pur și simplu nu suntem pregătiți să vorbim despre numărul final. Toate la timpul lor”, a mai spus ea.

Deși este ajutată de mai multe bone, Christina încearcă să petreacă cât mai mult timp cu micuții și să răspundă nevoilor acestora. Când nu este lângă ei, bonele trebuie să urmeze întocmai instrucțiunile lăsate de ea, pornind de la cărțile pe care trebuie să le citească, până la modul în care trebuie să se poarte atunci când unul dintre bebeluși plânge.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri