O elevă româncă a uimit pe toată lumea. Aceasta a obținut la Bacalaureatul francez o notă mai mare decât cea maximă

O elevă româncă a uimit pe toată lumea. Aceasta a obținut la Bacalaureatul francez o notă mai mare decât cea maximă

O elevă de origine română, dar care învață în Franța, a reușit să uimească pe toată lumea cu performanțele sale intelectuale. Tânăra de 16 ani a dat examenul de Bacalaureat în Franța și a obținut o notă mai mare decât cea maximă acordată pentru acest examen.

Corina Negulescu este tânăra care se bucură de toată admirația francezilor. Eleva a susținut examenul de Bacalaureat în Franța și a dovedit tuturor că are o inteligență peste medie. Mai exact, deși punctajul pe care elevii trebuie să îl obțină pentru a promova este cuprins între 10 și 20 de puncte, Corina Negulescu a obținut nota 20,29. Pentru a-i răsplăti performanțele, un ziar din Franța i-a dedicat tinerei o pagină întreagă de ziar. În articolul postat, tânăra vorbește și despre planurile ei de viitor, urmând să își dezvolte o carieră în medicină, specializându-se în chirurgie.

Sistemul de notare în cazul examenului de Bacalaureat din Franța este diferit față de cel din România. Aici, nota maximă este 20, foarte puțini elevi reușind să obțină acest punctaj. Mai mult, această notă poate fi depășită ca urmare a opțiunilor pe care un elev le are, potrivit digi24.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Decizie neașteptată în cazul celor doi elevi din Dâmboviţa, eliminaţi de la examenul de bacalaureat. Tinerii și-au angajat un avocat

ADMITERE LICEU 2017. Astăzi vor fi afișate rezultatele repartizării computerizate la licee

După contestații, o elevă din Brașov a obținut media 10 la Bacalaureat. Aceasta este nota pe care a primit-o inițial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Educatie