Decizie neașteptată în cazul celor doi elevi din Dâmboviţa, eliminaţi de la examenul de bacalaureat. Tinerii și-au angajat un avocat

 

Doi elevi din Dâmbovița au fost eliminați de la examenul de Bacalaureat, după ce reprezentanții Ministerului Educației le-au anulat lucrările la Istorie, pe motiv că aceastea ar fi fost redactate cu scrisuri diferite. 

După ce a efectuat un control, Ministerul Educației a justificat această măsură prin publicarea celor două lucrări. Chiar dacă textul are o continuitate, este evident că scrisul a fost modificat de la un rând la altul, potrivit stirileprotv.ro. Iar acest lucru poate fi considerat şi un semn distinctiv pe lucrare.

Doi elevi din Dâmbovița au fost eliminați de la examenul de Bacalaureat

Cei doi elevi îşi susţin nevinovăţia şi au spus  diferenţele de caligrafie au apărut din cauza emoţiilor. Pentru a rezolva această neînțeleger, ei au angajat un avocat, care a făcut plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva evaluatorilor.

Ministerul Educației a menţinut notele luate de cei doi elevi la celelalte discipline şi le permite  susţină din nou examenul la istorie în sesiunea de toamna a bacalaureatului.

Pentru a vedea cum arată lucrările celor doi elevi deschide galeria foto de mai sus!

Foto: shutterstock.com, greatnews.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

ADMITERE LICEU 2017. Astăzi vor fi afișate rezultatele repartizării computerizate la licee

După contestații, o elevă din Brașov a obținut media 10 la Bacalaureat. Aceasta este nota pe care a primit-o inițial

Rezultate finale Bacalaureat 2017. Aici poți vedea notele obținute de elevi după contestații

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie