Maria Luisa Andrici, o concurentă de la Vocea României, un exemplu pentru întreaga Românie

934729_1257507590931862_596250933825411045_n

Maria Luisa Andrici, o tânără de 19 ani, care a ales să cânte melodia lui Feli Donose, Cine te crezi, și ea o fostă concurentă la Vocea României, a impresionat publicul și telespectatorii cu ajutorul unor cuvinte frumoase și calde prin care și-a motivat prezența în concurs: ‘vreau să ajut oamenii săraci din Kenya. Familia mea este implicată în mai multe proiecte cu ajutorul cărora ajutăm cât mai multe familii din Kenya. Sunt oameni pentru care o cană cu apă sau un terci de mămăligă înseamnă cel mai frumos cadou. Dacă aș câștiga Vocea României, cu siguranță toți banii i-aș dărui familiilor sărace din acea zonă.’ 

Familia Mariei și-a făcut o profesiune de credință în a ajuta copiii din Kenya, mai precis din deșertul Chalbi (Africa), una din cele mai vitrege zone de pe pământ. Sărăcia oamenilor din acea parte a globului este greu de imaginat pentru lumea modernă și civilizată. Copiii nu au nimic cu excepția unor animale de care trebuie să aibă grijă, de cele mai multe ori cămile și capre, speranța de viață este în jur de 45 de ani, iar apa este foarte greu de procurat.

Maria Andrici, cu un zâmbet curat și sincer, a povestit în cuvinte puține care a fost resortul care a adus-o în postura de concurentă la Vocea României. Timbrul ei vocal a impresionat-o pe Irina Rimes, cea care s-a întors și în echipa căreia a ajuns frumoasa adolescentă.

Kenya este o țară din Africa cu o populație aflată la limita supraviețuirii. Chiar dacă în urmă cu șase ani în zonă s-a descoperit petrol, țara se zbate în continuare într-o sărăcie greu de imaginat. Felicitări concurentei participante la Vocea României care ne-a adus aminte de oamenii mai puțini norocoși pentru care destinul iese mai mereu necâștigător.

foto: Facebook

Citește și:

Aparatul care poate depista cancerul în doar 2 ore a ajuns în România. Cât costă această investigație?

Adevărata prietenie este atunci când nu te simți judecat….

I s-a interzis să participe la nunta singurului ei fiu, iar motivul este incredibil. Totul s-a întâmplat din dorința miresei!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie